Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Έδειξε την ευαισθησία της η Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας.

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση στο πλαίσιο των εορτών. Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία έκαναν πράξη, προσφέροντας χαρά στα παιδιά, ενώ μοίρασαν δώρα και ευχές.
Το Δ.Σ. της Ένωσης θέλοντας να στηρίξει με τις μικρές του δυνάμεις το έργο της οικογένειας της Αγίας Tαβιθά επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου με μια αντιπροσωπία της ομάδας και έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό προσφέροντας, δώρα αγάπης, τρόφιμα, ρούχα και ελπίδα.
«Είναι επιθυμία και υποχρέωση να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Ήρθαμε εδώ, για να δώσουμε δύναμη υποστήριξη και αγάπη στην οικογένεια της Tαβιθά. Κάθε μεγάλος σύλλογος θα πρέπει να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες και να βοηθά στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε», δήλωσε ο πρόεδρος Γιάννης Νικολάου .
Τις ευχαριστίες μέσω των παιδιών με τραγούδια, ευχές, μηνύματα αγάπης και οικογενειακής γαλήνης δέχτηκαν τα μέλη της αποστολής της Ένωσης. «Η επιβίωσή μας βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου για να καλύψουμε τις καθημερινές μας ανάγκες. Σε αυτήν την προσπάθεια μας πολύτιμοι αρωγοί είναι οι εθελοντές μας, που με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου μας».
Με την ελπίδα αυτή η μικρή σταγόνα αγάπης από την Ένωση, να γίνει χείμαρρος προσφοράς για το 2012 σ’ όλα τα παιδιά.

1 σχόλιο:

Μίχος Ιωάννης είπε...

Μπράβο στην διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και στη τεχνική ηγεσία της Ένωσης για την προσφορά τους και τη περίσσια ευαισθησία τους. Συγχαρητήρια!!
Μίχος Ιωάννης
Αντιδήμαρχος δήμου Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας.