Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τρεις άγριες δολοφονίες μέσα σε ένα 24ωρο

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 75χρονης στη Λήμνο
Βρέθηκε πτώμα σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι
Δολοφονημένος βρέθηκε 40χρονος στο Θησείο

Σκοτώνουν για πλάκα οι ληστές - Σοκ στην ελληνική κοινωνία

Τρεις στυγερές δολοφονίες μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, σε Αθήνα, Βοιωτία και Λήμνο, προκαλούν σοκ και αποτυπώνουν την έξαρση της εγκληματικότητας στη χώρα μας.

Το πρώτο έγκλημα έγινε χτες το πρωί στο Σχηματάρι με θύμα έναν 57χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.


Άγρια δολοφονία διαπράχτηκε και στο Κοντοπούλι Λήμνου με θύμα μία 75χρονη γυναίκα. Ο 47χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα καταφέρνοντάς της θανάσιμα πλήγματα με μαχαίρι στο λαιμό. Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί από συγγενή της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία.

Στην Αθήνα δολοφονημένος βρέθηκε 40χρονος μέσα στον περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο του Θησείου, στην οδό Αποστόλου Παύλου.

Το θύμα φέρει τραύμα στο κεφάλι και πιθανολογείται ότι το έγκλημα οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά, επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Αναδημοσίευση από: Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: