Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

H ισχύς εν τη ενώση


Από εξακριβωμένες πληροφορίες,μια συνάντηση έφερε τα κάτω - πάνω.
Από σήμερα το βράδυ μια καινούρια σελίδα ανοίγει για τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.
Έδωσαν τα χέρια παρουσία Δημάρχου, Γιαννέλος, Μίχος και Σοφία για νέα αρχή αφήνοντας πίσω ότι τους χώριζε, που μάλλον δεν ήταν σημαντικό καθώς δεν υπήρχαν προσωπικές διαφορές. Αν ο καθένας γνωρίζει τον ρόλο του και όλοι μαζί πασχίσουν για το καλό του Δήμου, τότε ίσως μιλάμε πράγματι, για καινούργια αρχή.
Ίδωμεν!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, άμα έδωσε τα χέρια και η Σοφία, αλλάζει το πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος μας δουλευε τόσο καιρό πολυ άσχημα λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

Μας γράφεις ότι:
Έδωσαν τα χέρια παρουσία Δημάρχου, Γιαννέλος, Μίχος και Σοφία

Antikira
Η Σοφία είναι εκλεγμένη στο Δήμο;είναι υπάλληλος του δήμου;ποιος ο ρόλος της στην λειτουργία του δήμου;με ποιο δικαίωμα επεμβαίνει στην λειτουργία;κλπ....
κατάντια συνδημότες από την " σπείρα" των ανύπαρκτων

Για να κυριαρχεί η παραπολιτική, αυτό σημαίνει ότι λείπει η πολιτική. Λείπει ο πολιτικός λόγος, δηλαδή οι διεργασίες εκείνες μέσα στην κοινωνία που θα μπορούσαν να αναδείξουν νέες προτάσεις. Το έλλειμμα δημοκρατίας (περί αυτού πρόκειται) έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται στην ζωή μας ως σωτήρες νέοι σταρ. Σαν να πρόκειται για ταινία του Χόλυγουντ. Μόνο που η λάμψη κρατά τελικά λίγο, όσο κρατά η προβολή στο πανί...

Ανώνυμος είπε...

Η Σοφία θέλει πραγματι το καλό του αδερφού της;Αναρωτιέμαι...

Ανώνυμος είπε...

σε καποιους φαινεται χαλασε τα σχεδια η εξελιξη αυτη! δεν πειραζει, περαστικα! σημασια εχει οτι ο δημος εχει την ευκαιρια να παει μπροστα, ξεπερνωντας 'διαφορες' που θα δειξει ο χρονος αν ηταν πραγματικες ή κατασκευασμενες. ειδομεν.... σε καθε περιπτωση παντως, γελαει καλυτερα αυτος που γελαει τελευταιος, κυριοι που στεναχωρηθηκατε με τις εξελιξεις! φαινεται οτι το 'φαντομ' κραταει στιβαρα το πηδαλιο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...άσε μεγάλε γιατί η Αντίκυρα θρηνεί ακόμα από τα φάντομ.

Ανώνυμος είπε...

24 Ιανουαρίου 2012 11:33 μ.μ.
κάθε μέρα κάνω το σταυρό μου,ανάβω το καντήλι και παρακαλάω την Παναγιά να φυλάει το 'φαντομ' που κραταει στιβαρα το πηδαλιο!!!!!

Γατί χωρίς αυτόν θα χαθούμε από τον χάρτη.

Παναγιά μου βοήθησέ μας

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ Τ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ok, Σόφη!

Antikira είπε...

Για τον blogger τα σχόλια είναι ότι για τον ηθοποιό το χειροκρότημα. Aυτός που σχολίασε ένα post σημαίνει ότι διάβασε και μπήκε στη διαδικασία να προβληματιστεί, να συμφωνήσει, να διαφωνήσει… Σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσει μαζί σου, άρα είναι σημαντικό να του δοθεί το βήμα έκφρασης όπως άλλωστε έχουμε δεσμευτεί από την αρχή. Σε καμία περίπτωση, και μόνο με μια καθυστέρηση, αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση θα δημοσιεύονται και όχι για λογοκρισία, αλλά για να μην είναι: συκοφαντικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα.
Σεβόμαστε όλες τις απόψεις, προτιμούμε τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις, επομένως το σχόλιό σας η δεν στάλθηκε σωστά η κάτι θα έγινε λάθος στην αποστολή όπως έχει πολλές φορές συμβεί. Παρακαλούμε να ξαναδοκιμάσετε.
Ευχαριστούμε.

karxarias είπε...

ΡΕ Antikira ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΡΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ.ΙΔΩΜΕΝ!