Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ηττήθηκε η Ένωση στο Χιλιμόδι 3-2


Πολλά γκολ, αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, γρήγορο ποδόσφαιρο και σασπενς ικανοποίησαν τους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν το ματς.
Η Ένωση για μια ακόμα φορά μπήκε με αξιώσεις στο παιχνίδι και κυνήγησε από την αρχή το γκολ που δεν άργησε να ρθεί. Στο 6’ μετά από άστοχη έξοδο του Βασιλείου σε φάουλ που εκτέλεσε ο Τσίκας, ο Λαζάρου βρήκε με σέντρα τον Παπαδήμο ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 15’ ο πολύ καλός, Κουσκουνάς πλάσαρε τον Χρόνη αλλά απέτυχε στο στόχο. Αυτό που δεν έκανε εύκολα στην προηγούμενη προσπάθειά του το πέτυχε με δυνατό βολέ έξω από την περιοχή ισοφαρίζοντας το σκορ.
Δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-1, μετά από πάσα του Ξύδη πλάσαρε τον Χρόνη διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Η συνεχής απειλή για την εστία των φιλοξενούμενων Κουσκουνάς, άλλες δύο φορές ξέφυγε από τους αμυντικούς της Ένωσης αλλά ατύχησε να γίνει ο ήρωας του αγώνα.
Στην επανάληψη η Ένωση ήταν η ομάδα που απείλησε με ισοφάριση και η είσοδος στο αγώνα του Λουκά Γιαχρίτση έδωσε νέα ώθηση και επιθετικότητα αλλά ο Μυργιώτης στο 73’ χάλασε τα σχέδια του Δημήτρη Πούλου σημειώνοντας το 3-1 από την μεγάλη περιοχή. Οι συνεχείς εναλλαγές και η πίεση της Ένωσης έδωσε καινούριο ενδιαφέρων στον αγώνα όταν φάουλ του Τσίκα κατέληξε στα δίχτυα του Βασιλείου τέσσερα λεπτά αργότερα.
Η Ένωση εξακολουθούσε να πιέζει κλείνοντας τον Ατρόμητο στην περιοχή του ο οποίος αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις, μια εκ των οποίων απέφερε την κόκκινη κάρτα του Χρόνη στην εκπνοή του παιχνιδιού όταν ανέτρεψε τον επιτηθέμενο Μήτρου με τον Κουτσούμπα να εκτελεί χρέη πορτιέρο, καθώς είχαν ολοκληρωθεί και οι τρεις αλλαγές.
Ο Κουσκουνάς ήταν μακράν ο καλύτερος των 28 και τον ακολούθησαν σε απόδοση Παππάς, Ξύδης και Μυργιώτης από τον Ατρόμητο ενώ από την Ένωση καλύτεροι ήταν ο Λουκάς Γιαχρίτσης, Λιάκος, Τσίκας, και Αβράμπος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Βασιλείου, Μαστοργιαννόπουλος Μπαλλής, Παππάς, Βλάσσης (70’ Κορδαλής),, Πανακούλιας, Ξύδης,(88’ Ιατρόπουλος) Παπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης (80’Μήτρου), Μυργιώτης

ΕΝΩΣΗ: Χρόνης , Γιαχρίτσης Γ. Λαζάρου, (80’ Πολυτάρχου ), Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, (59’Γιαχρίτσης Λ.) Κουτσούμπας, Λιάκος, Χρήστος Πλακίδας, Τσίκας, και Μάριος Πλακίδας (73’Νικολάου)

Ο διαιτητής Καρυοφύλλης χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος άφησε παράπονα, με βοηθούς τους: Κοτζαμανίδη και Κάρφη (Πειραιά)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α ρε POULOS, έπρεπε να βάλεις, λίγο πιο νωρίς τον Νικολάου...

βρεγμένη σανίδα...

Ανώνυμος είπε...

Στην 1η εθνική οι ομάδες δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τα έξοδα μετακίνησης και τα ξενοδοχία και στην ομάδα μας ο Mr. Πούλος δεν πέρνει στα εκτός έδρας παιχνίδια 18άδα, αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Νομίζει ότι είναι ο Μουρίνιο και είναι προπονητής της Real M.
Βρήκαν ΛΕΦΤΑ, ο πρόεδρος κι αυτός και τρώνε...

Ανώνυμος είπε...

Οσο η ομάδα παίζει με δέκα , μην ξαναπατάτε στο γήπεδο! Και προχθές μετά το 73΄έπαιζε πάλι με δέκα. Γιατί κε Πούλο, ποιός σας έδωσε αυτό το δικαίωμα ? Εκτός κι αν δέχεστε πιέσεις πο τους εργοδότες σας .Κια να είναι έτσι τοτε παράτα τους και φύγε!!

Ανώνυμος είπε...

Που να πάει; που θα βρεί 1500 euro οανύπαρκτος;

Ανώνυμος είπε...

Mr. Poulos, με ποιους φτιάχνεις την 11άδα;
Εκτός απ΄τον πρόεδρο, μήπως σε βοηθάνε και οι ποδοσφαιριστές που ξημεροβραδιάζεσαι στην Λιβαδειά;

Ανώνυμος είπε...

1500 ευρώ;
Α ρε ΔΝΤπου χρειαζόμαστε!