Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Διαμαρτυρία από τον Σύλλογο εμπόρων και επαγγελματιών Αντίκυρας

Σχετικά με την υπ. Αριθμό. 508/10337/18-1-2012 απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη, για τον «Ορισμό μελών Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας Ν. Βοιωτίας για την τριετία 2012-2014» ο εμπορικός σύλλογος Αντίκυρας εκφράζει έκπληξη, θυμό, αγανάκτηση και διαμαρτύρεται έντονα επειδή επιχειρείτε με την παραπάνω απόφαση για πρώτη φορά μια ολική ανατροπή σε όσα μέχρι τώρα είχαν σχέση με την σύνθεση της Λιμενικής επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας.
Κατ’ αρχήν σύμφωνα με την νομοθεσία αλλά και για λόγους ηθικής τάξης η νέα 6μελής επιτροπή πέρα από τα δύο μέλη (Τον προϊστάμενο της οικίας λιμενικής αρχής και τον προϊστάμενο της οικίας τελωνιακής αρχής) που από τον νόμο επιβάλλονται, τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη επιλέγονται από την έδρα του Λιμενικού Ταμείου δηλαδή την Αντίκυρα.
Επιμένουμε και θα διεκδικήσουμε ότι στην σύνθεση της Λιμενικής επιτροπής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται ως μέλη εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου Αντίκυρας, ένα τακτικό με τον αναπληρωτή του, γιατί κυρίως ο εμπορικός σύλλογος Αντίκυρας συμβάλει ουσιαστικά κατ’ έτος με ποσό 20.000€ (ανταποδοτικά τέλη) ποσό που είναι πλέον του 60% των συνολικών εσόδων του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας με την παραχώρηση για χρήση των καταστημάτων μας στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Αντίκυρας.
Μέχρι τώρα και από συστάσεως του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας, ο εμπορικός σύλλογος Αντίκυρας ήταν και είναι σε άριστη συνεργασία, στα πλαίσια της νομιμότητας και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να φανταστούμε ότι η νέα Λιμενική επιτροπή που θα προκύψει, θα έρθει σε αντίθεση όχι με τα συμφέροντά μας αλλά με την καλώς εννοούμενη διεκδίκηση από μας, σε μια περίοδο που όλη η Ελλάδα, αλλά και η πόλη μας μαστίζεται από μια πρωτοφανή κρίση.
Τέλος και πέραν των ανωτέρω θέλουμε να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας και να συμβάλετε στην εύρυθμη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας, γιατί θεωρούμε άκρως προσβλητικό να απαξιώνονται τα μέλη μας, ενδεχομένως ως μη κατάλληλα για μια θέση στην νέα Λιμενική επιτροπή και να επιλέγονται καταλληλότερα άτομα από γειτονική πόλη.
Με εκτίμηση Ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Αποστολάτος

3 σχόλια:

ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΑΑ είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ:1.ΑΝΤΙΚΥΡΑ -ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ , 2. Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ, 3.ΑΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ 4.ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ή ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΆΤΑΝ Ή ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ Ή ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ(ΔΗΜΑΡΧΟΣ).

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΔΗΜΟΤΗ ΔΑΑ ενω τωρα που δεν υπαρχει Αντικυραιος ειναι καλυτερα ετσι ? ειναι πιο αντιπροσωπευτικο ετσι ? Και για να λεμε και την αληθεια ποιοι ηταν αυτοι που οδηγησαν την Γ.Γ. κα Γερακουδη να κανει αυτη την επιλογη ? Αφου εχω μαθει οτι ειχε ενημερωθει για ενα τετοιο τυχον λαθος της. Αλλα ως γνωστον στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται και στην περιπτωση της Αντικυρας αυτο συμβαινει γενικοτερα.

αη νικολας είπε...

O MIXOΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ(ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΔΕΣΦΙΝΑ)Ο ΤΕΛΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ?ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.