Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Στην 24η AGROTICA 2012 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην 24η AGROTICA 2012 τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, με ένα κεντρικό περίπτερο και με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της Π.Στ.Ε και των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας.
Η 24η AGROTICA 2012 θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1 έως 5 Φεβρουαρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτρέπει όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων και τους αγρότες της περιφέρειας μας να επισκεφτούν τη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου, που προωθεί την αγροτική ανάπτυξη και αξιοποιεί τα νεότερα δεδομένα της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Η AGROTICA αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου, παρουσιάζοντες τις τελευταίες εξελίξεις σε μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια από όλο τον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Ν.Α. Ευρώπη, προωθεί την ενημέρωση, την τεχνολογία και τη νέα προοπτική στους κλάδους της Γεωργίας, αποτελεί τόπο συνάντησης των εκθετών από την εσωτερική αγορά και 30 χώρες με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστηρίζεται από ευρύ πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνει συνέδρια και ημερίδες για όλες τις εξελίξεις του κλάδου.

Το ωράριο λειτουργίας της AGROTICA 2012 είναι Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή: 10.00-19.00, Σάββατο: 10.00-20.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: