Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Κατάντησαν τις συλλήψεις κατά της φοροδιαφυγής ως ένα σύντομο ανέκδοτο...


Χρόνια τώρα επικρέματο η απειλή των συλλήψεων για όσους χρωστούσαν στο δημόσιο. Ειδικά για όσους ήταν κοινωνικά προβεβλημένοι αυτό φάνταζε ως κόλαφος.
Η σημερινή κυβέρνηση, στην απέλπιδα προσπάθεια της να συγκεντρώσει χρήματα, την ενεργοποίησε. Και σκόνταψε πάνω στο οικοδόμημα ΟΛΩΝ των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δηλαδή το πλέγμα των νόμων, εγκυκλίων και όλων των δικονομικών τερτιπίων που έχουν κατά καιρούς θεσπιστεί ώστε να μην τιμωρείται κανείς ισχυρός.
Έτσι όσοι συλλαμβάνονταν ,και παρά το γεγονός πως χρωστούσαν στο δημόσιο αρκετά εκατομμύρια ευρώ έκαστος, όχι μόνο δεν πλήρωναν τα χρέη τους ,αλλά αφήνονταν ελεύθεροι μετά από λίγες ώρες εκμεταλλευόμενοι άλλους νόμους που ακύρωναν εκείνους που τους οδήγησαν στη σύλληψη.

Έτσι "κάηκε" και αυτό το "όπλο" μέσα σε λίγες εβδομάδες. "Όπλο" που μετατράπηκε σε ανέκδοτο όταν άρχισαν να συλλαμβάνονται τα ίδια πρόσωπα για δεύτερη φορά επειδή είχαν και άλλα χρέη. Αλλά και τη δεύτερη φορά απελευθερώνονταν βάση των ίδιων διατάξεων και πάλι χωρίς να πληρώσουν!

Μπράβο μας λοιπόν .Τα καταφέραμε. Αντί να διαπομπευθούν και να πληρώσουν οι μεγαλοοφειλέτες, διαπομπεύτηκε το ελληνικό κράτος. Απέδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να το φοβάται ούτε και να το υπολογίζει.

Έτσι το έχτισαν αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Και τώρα κόπτονται για να μας σώσουν...
ΠΗΓΗ: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια: