Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΟ Θήβα και Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας έμειναν στο 0-0.


Στο παγωμένο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας, σήμερα το απόγευμα το Βοιωτικό Ντέρμπι της Δ' Εθνικής έληξε χωρίς τέρματα.
Η ομάδα της Ένωσης μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τζίμα, ήταν όμως άσφαιρη επιθετικά και δεν κατάφερε να την παραβιάσει. Πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν στο 10’ όταν βολέ του Παπαδήμου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τζίμα. Την ίδια κατάληξη είχε πλασέ του Τσίκα στο 17’ και δυνατό σουτ του Γιαχρίτση Λ στο 21’, ενώ λίγο πριν ο ίδιος παίχτης προσπάθησε να κρεμάσει τον γκολκήπερ των γηπεδούχων χωρίς αποτέλεσμα.
Στο Δεύτερο μέρος η Ένωση συνέχισε να πιέζει, δημιούργησε κάποιες επιθέσεις αλλά τα σουτ των Πλακίδα Χ, Τσίκα και Γιαχρίτση Λ. δεν είχαν ευνοική κατάληξη, στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν η σειρά της Θήβας να βγεί μπροστά μιας και είχε την αριθμιτική υπεροχή μετά την αποβολή του Παπαχαραλάμπους, έκλεισε την ομάδα του Δημήτρη Πούλου στα καρέ της αλλά η εμπειρία Αβράμπου Καραμπέτσου και Γκουλή δεν άφησε περιθώρια στους επιθετικούς της Θήβας για κάτι καλύτερο. Έτσι οι ομάδες έμειναν στο μηδέν και μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας και τις εντυπώσεις.
Από την γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Λάμπρου, Ανυφαντής, Τσέλος και Κωτσαλάς από την Ένωση εκτός της ατσάλινης αμυντικής γραμμής που για μια ακόμα φορά «έφραξε» την εστία πάλεψε αρκετά ο Τσίκας και ο Κουτσούμπας. Πολύ καλή η διαιτησία του Τσαμούρη και των βοηθών του Συνιοράκη, Κοτζαμανίδη (Πειραιά)
Μετά το τέλος της συνάντησης ο προπονητής της Ένωσης Δημήτρης Πούλος είπε ότι: «είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου που προσφέρουν το άπαν, γιατί εκτός από ποδοσφαιριστές είναι και στο σύνολό τους βιομηχανικοί εργάτες. Στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε με τις δυνατότητες και τις ατυχίες μας θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.»

Α.Ο. Θήβα: Τζίμας, Λάμπρου, Φαίκος,(61’ Σταματέλος) Τσέλος, Ευθυμίου, Μεθανίτης, Πλάντζος, Χατζής, Νταλάκας (65’ Ανέστης), Ανυφαντής και Κωτσαλάς (77’ Γκαράνης).


ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Γιαχρίτσης Γ. ,Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Κουτσούμπας, Λιάκος, Τσίκας,( 84’ Καραμπέτσος Δ.), Γιαχρίτσης Λ. ( 77’Μάριος Πλακίδας) και Χρήστος Πλακίδας(80’ Πολυτάρχου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: