Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αναζητούνται οι ληστές της ΔΕΗ στην Θήβα. Βρέθηκε το αυτοκίνητό τους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, ο οποίοι το μεσημέρι, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από τα γραφεία της ΔΕΗ Θηβών Βοιωτίας.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι στις 14:30΄, οι δύο δράστες επιβαίνοντας σε Ι. Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, πλησίασαν τα γραφεία της ΔΕΗ στην Θήβα.

Στη συνέχεια ο ένας δράστης παρέμεινε στο όχημα και ο δεύτερος εισήλθε στη ΔΕΗ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου και πυροβολώντας μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, απέσπασε από τον 42χρονο υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, το χρηματικό ποσό των 120.000 περίπου ευρώ.

Στην συνέχεια οι δύο δράστες διέφυγαν με το όχημά τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε πιθανούς δρόμους διαφυγής, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Μετά τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα το όχημα των δραστών, το οποίο είχαν εγκαταλείψει σε δασώδη περιοχή του Μοσχοποδίου Θηβών.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αρτέμιδος την 16-11-2011.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών
lamiastar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: