Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τα βιβλία τυπώθηκαν, αλλά...δεν δόθηκαν στους μαθητές - 3 εκατ. σχολικά βιβλία στις αποθήκες!

Χωρίς τέλος η ξεφτίλα του Υπουργείου "Παιδείας"!!

Αν είναι δυνατόν! Μετά τον χαμό που έγινε επί τριμήνου, γιατί οι μαθητές έμειναν χωρίς βιβλία, το υπουργείο Παιδείας έβαλε μπροστά τις μηχανές, έστω και αργά και τα βιβλία τυπώθηκαν…


ΑΛΛΑ αντί να παραδοθούν με την ένδειξη του κατεπείγοντος στα σχολεία παραμένουν εγκλωβισμένα σε μεγάλη εκτυπωτική μονάδα στον Κηφισό!!!!


Τεσσερισήμισι μήνες αφότου άνοιξαν τα σχολεία και… 3,5 μήνες πριν κλείσουν περίπου 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα δέκα σχολικών βιβλίων του δημοτικού και του γυμνασίου ακόμα «αράζουν» σε ένα υπόγειο!!



Αιτία για το γεγονός είναι η κατάληψη του κτιρίου από τους εργάτες της εκτυπωτικής μονάδας, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας γιατί η επιχείρηση τους οφείλει δεδουλευμένα μηνών!


Συνολικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», εκκρεμεί για φέτος η παράδοση πέντε εκατομμυρίων βιβλίων, εκ των οποίων τα τρία βρίσκονται στις αποθήκες με μικρή ή μεγάλη εμπλοκή αποστολής, ενώ τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα βρίσκονται στο στάδιο της εκτύπωσης.


Παρόλο που η κατάσταση είχε ομαλοποιηθεί και η Διαμαντοπούλου διεμήνυε ότι το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν μοιραστεί τα βιβλία, παραμένει αμφίβολο αν τελικά θα δοθούν μέχρι… του χρόνου!

Αναδημοσίευση από 24GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: