Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 2011


Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις στις περισσότερες σχολές για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα που καλούν τους φοιτητές να προσέλθουν στις γραμματείες και να παραλάβουν το πιστοποιητικό που χρειάζονται.
Για να μπορέσετε να πάρετε το επίδομα θα πρέπει να πάτε στη γραμματεία σας και να ζητήσετε το πιστοποιητικό για την χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος και αυτό πρέπει να γίνει στο πρώτο τρίμηνο του ημερολογιακού έτους 2012!
Αίτηση για το πιστοποιητικό χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος υποβάλλουν οι φοιτητές που είχαν επιτυχία στις εξετάσεις του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους τουλάχιστον στα μισά του συνολικού αριθμού των μαθημάτων.

Οι πρωτοετείς φοιτητές υποβάλλουν μόνο αίτηση για να τους χορηγηθεί το πιστοποιητικό για την χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.
Το επίδομα χορηγείται για τόσα έτη όσα είναι και τα έτη σπουδών του Τμήματος εκ των οποίων ως πρώτο προσμετράται το έτος εισαγωγής.
Δεν δικαιούνται του επιδόματος αυτού όσοι φοιτητές φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου ανεξάρτητα από τον τρόπο εισαγωγής τους στο Τμήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις γραμματείες των τμημάτων σας.
ΠΗΓΗ: mycampus.gr
Αναδημοσίευση από iteanews

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

παρακαλώ βάλτε την πραγματική πηγή του άρθρου (mycampus.gr)