Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Έμεινε εγκλωβισμένη μια εβδομάδα στο μισοβυθισμένο αυτοκίνητό της!

Όταν η υπακοή γίνεται... κουταμάρα
«Κυρία μου, καλό σας ταξίδι, και θυμηθείτε: αν συμβεί οποιαδήποτε βλάβη, μην εγκαταλείψετε το αυτοκίνητο». Η Λιν Κέσλερ άκουσε πολύ προσεκτικά τους ιδιοκτήτες του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου που πήρε για τις διακοπές της. Και πήρε τόσο πολύ «τοις μετρητοίς» τις οδηγίες τους, ώστε, όταν έπαθε ένα ατύχημα, έμεινε μία ολόκληρη εβδομάδα μέσα στο αυτοκίνητο!


Η 61χρονη γυναίκα αναζητούσε ένα ξενοδοχείο στο Άινταχο των ΗΠΑ. Όμως, μία λάθος στροφή την έστειλε στις όχθες ενός ποταμού. Το αυτοκίνητό της κόλλησε στη λάσπη και η γυναίκα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Θέλοντας να μείνει πιστή στις οδηγίες του γραφείου ενοικίασης, η Κέσλερ δεν σκέφθηκε καν να απομακρυνθεί και να ζητήσει βοήθεια. Έμεινε εκεί και άρχισε να αναβοσβήνει τα φώτα και να χτυπάει την κόρνα, έως ότου εξαντλήθηκε η μπαταρία. Η Κέσλερ παράτησε τις προσπάθειες και αφέθηκε να περιμένει τη βοήθεια, η οποία ήρθε μετά από επτά ημέρες!

Για καλή της τύχη, η κυρία Κέσλερ είχε μαζί της εμφιαλωμένο νερό και σοκολατάκια! Όταν έφθασαν οι διασώστες, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια και, κυρίως, στα αυτιά τους! Η κυρία Κέσλερ ήταν καλά στην υγεία της, αν και το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την ψυχική της ισορροπία!
ΠΗΓΗ: ΝEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια: