Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κανάκη και Ντέμη "δάγκωσαν" οι "γνωστοί μας" αφοι Μελέτη.

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων των τοκογλύφων - εκβιαστών που συγκλονίζει όλη τη χώρα, έρχονται στο φως απίστευτες υποθέσεις με θύματα γνωστές προσωπικότητες. Μετά την αποκάλυψε ότι και ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης είχε δεχθεί «χτύπημα» από τους εκβιαστές, τώρα έρχεται να προστεθεί και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τον «αρχηγό» των Ράδιο Αρβύλα είχαν αναλάβει τα αδέλφια Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος και Νίκος Μελέτης που... διοικούσαν αυτό το κομμάτι της εγκληματικής κοινοπραξίας.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «ΕΘΝΟΣ, ο Ντέμης Νικολαϊδης δανείστηκε τον Αύγουστο του 2010 από τον Μελέτη το ποσό των 350.000 ευρώ. Για την αποπληρωμή του χρέους ο πρώην διεθνής άσσος έδινε 51.800 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου.
Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο ήταν 10%. Λόγω της συνέπειας του Ντέμη Νικολαΐδη το επιτόκιο έπεσε στο 6,5%. Ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε 620.000, δανείστηκε δηλαδή με επιτόκιο 120% το χρόνο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι μας τα γραφεις? για να τον λυπηθουμε? δεν μας ενδιαφερει το θεμα!