Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μιχάλης Γιαννάκης:Αδικαιολόγητη Αντικατάσταση των μελών του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας

Επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο, που παίχτηκε προ τριετίας στις πλάτες της Αντίκυρας και των πολιτών της, με την αντικατάσταση των μελών της Λιμενικής Επιτροπής Αντίκυρας.
Στην εκάστοτε πολιτική εξουσία κυριαρχεί ο κομματισμός και ανταγωνίζονται η μια την άλλη για λίγο περισσότερη επιρροή.
Το πολίτευμά μας είναι μόνο κατ' όνομα δημοκρατία ενώ στην ουσία είναι κάτι άλλο... και από αυτή την πεποίθηση όλοι οι πολιτικοί αντλούν το ηθικό δικαίωμα να παραβούν το νόμο.


ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
-Από πού αντλεί το δικαίωμα η Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας να καταργεί με Διοικητικές Πράξεις το ΒΔ 1939;

-Τελούν σε γνώση των συναρμόδιων Υπουργείων οι αποφάσεις της κας Γερακούδη και αν ναι, σε ποιες ενέργειες θα προβούν για την αποκατάσταση της νομιμότητας;

-Με ποιο έγγραφο ζήτησε η κα Γερακούδη προτάσεις για την αντικατάσταση των μελών της Λ.Ε. Αντίκυρας και από ποιους φορείς; Ποιοι φορείς έστειλαν προτάσεις και ποιες είναι αυτές; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης : ΕΔΩ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα για τον κοντό!
Κε. Γιαννάκη μόνο για τον Αρκαδάκο νοιάζεσαι...
Δεν έχουμε ακούσει την φωνούλα σου για άλλα θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Θαθελα να σας κανω 2 ερωτησεις για να καταλαβουν και οι αναγνωστες του μολογκ γιατι θεμα κανατε αναρτηση .

1.Ειναι ακριβες η όχι ότι το αρμοδιο Υπουργειο από 7 Νοεμβριου του 2011 εχει ζητησει με εγραφο του από ολες τις Περιφερειακες Αποκεντρωμενες Αυτοδιοικησεις να συγροτησουν εγκαιρα τα Δ.Σ των Λιμενικων Ταμειων για την τριετια 2012.2013.2014 πραγμα που εγινε σε 32 Λιμενικα Ταμεια σε ολη την χωρα;

2. Μεχρι πριν λιγο καιρο Προεδρος του Λιμενικου Ταμειου ηταν από το 2009 και με Κυβερνηση ΠΑ.ΣΟΚ ο συνδημοτης μας και πρωην Προεδρος της Κοινοτητας Αντικυρας κ.Αρκαδης ;Είναι η δεν είναι κομματικο στελεχος της Ν.Δ Αντικυρας;

''Η προσπάθεια των εντεταλμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ να επανιδρύσουν το κομματικό κράτος του παρελθόντος συνεχίζεται αμείωτη με την αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη απόφαση της Γενικής Γραμματέως Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος να αντικαταστήσει «εν μια νυκτί» την Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας.

Γελανε και οι ...σαρδελες στην αντικυρα....

αντικυραίος είπε...

ανώνυμε 2:22, εκτός από σαρδέλες η αντίκυρα διαθέτει και πολλούς κοκοβιούς ή σαλιάρες......

ψαρας είπε...

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια, ο κ Γιαννάκης! Μεγαλωμένος πολιτικά με την γνωστή λογική της δεξιάς το κράτος είμαστε εμείς επιχειρεί να δράσει και τώρα, εν έτει 2012, με ...τρομοκρατικά μέσα και κομματικά κριτήρια, με διαστρευλώσεις νομικές, πολιτικές και ηθικές.
Ας αρχίσουμε από την άποψή του οτι η δήθεν η Υπερφερειάρχης ''επιχειρεί πρόωρα με κομματικά τερτίπια να καρατομήσει την Λιμενική Επιτροπή Αντίκυρας. Έτσι,την κατηρορεί οτι '' λειτούργησε περισσότερο ως το ''μακρύ χέρ'' του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια προκειμένου να προλάβει την διενέργεια εθνικών εκλογών και να αποκαταστήσει έτσι το παρεμβατικό ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίσει στην Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Αντίκυρας στην μετά ΠΑΣΟΚ εποχή''! Δηλαδή, μας λέει ο εθνοπατέρας μας, οτι ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ (ΗΝ.Δ.) ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΗΝ Δ.Ε. ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ - ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΑΙΡΕΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ...ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΑ -ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ - ΡΟΛΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΕΠΟΧΗ!!!.
Ετσι δεν είναι; Και προφανώς το ''έφτιαξε καλά'' το ...κόλπο ώστε ο - μέχρι τις προάλλες Πρόεδρος κ. Αρκάδης- ασκούσε τα καθήκοντά του και με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ από το 2009 χωρίς ποτέ κανείς να τον πειράξει! Εκτός αν θέλει να μας πει ο κ Γιαννλακης οτι το εν λόγω στέλεχος δεν ανήκει ιδεολογικά στην ΝΔ ( και ισως τώρα στον προσωπικό πολιτικό του μηχανισμό). Να μας πεί δηλαδή - και να καραφλίασουμε - οτι ως υποψήφιος κοινοτάρχης ήταν...ανεξάρτητος. Μην το πείτε κ. Γιαννάκη! Γιατί άλλα ξέρει όλη η Αντίκυρα και τα πέριξ...Συνεπώς κ βουλευτά κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότριοα!
Οσον αφορά τα άλλα τα περι 3ετίας ο νόμος μετράει τον χρόνο με τα έτη!Δεν είναι με την ημέρα! Η ερμηνεία που επιχερεί οκ Γιαννάκης είναι διαστρεύλωση - περιγραφή - του νόμου.Αλλωστε με το έγγραφό του το αρμόδιο Υπουργείο (από 7 Νοεμβρίου 2011) είχε ενημερώσει όλες τις Αποκεντρωμένες Αυτοδιοικήσεις κα φροντίσουν έγκαιρα να συγκροτήσουν τα Συμβούλια για την τριετία 2012,2013,2014. Απλά πράγματα.Ετσι και έγινε σε όλη την Ελλάδα, σε 32 Λιμενικά Ταμεία.

LYKOS είπε...

Eντάξει, τον έδεσες τον ψήφο του Αρκάδη. Τους δικούς μας , των σοβαρών νεοδημοκρατών Αντλικυρας, Ααπρων Σπιτιών και Διστόμου- Στειρίου, τους έχασες...

ΟΣΙΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΙΔΑΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ;
Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ-ΣΤΕΙΡΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ.
ΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΚΟΜΑ.