Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κλώτσησε τη νίκη από τα 11 μέτρα η ΕΝΩΣΗ Άσπρων Σπιτιών-Αντίκυρας

Δεύτερο χαμένο πέναλτυ για την Ένωση και 4 χαμένοι βαθμοί σε σημαντικούς αγώνες, (Μανδραικός και Λουκίσια) Με δύο ομάδες που θεωρητικά τουλάχιστον αλλά και βαθμολογικά υπερισχύουν της Ένωσης.
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα των Λουκίσιων έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της για το πρώτο εικοσάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν πολύ νωρίς τον Τσομπάνη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 7’ λεπτό. Αμέσως μετά φάουλ που εκτέλεσε ο Σκριβάνος απέκρουσε ο Χρόνης, όπως και το δυνατό σουτ του Ζαχαριά τρία λεπτά αργότερα. Στο 17’ από το ύψος της περιοχής ο Σκριβάνος και πάλι επιχείρησε να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Σειρά για την Ένωση να βγεί από την περιοχή της και να δημιουργήσει κάποιες επιθέσεις με πιο αξιόλογη αυτή στο 21’ όταν μετά από φάουλ του Κουτσούμπα αποδέκτης έγινε ο Αβράμπος, αυτός έστρωσε στον Νικολάου το δυνατό βολέ του έφυγε αρκετά πάνω από την εστία του Σουτζόγλου. Στην αντεπίθεση της η ομάδα του Γ. Καραμπά με τον Φαρούκ από δεξιά ατύχησε να ανοίξει το σκορ γιατί το δυνατό πλασέ του έγχρωμου επιθετικού κατέληξε άουτ. Η γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το παιχνίδι και μπλόκαραν τις προθέσεις των αντιπάλων στην «γέννησή τους». Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ένα πλασέ του Μιμιγιάννη που απέφυγε Αβράμπο και Παπαχαραλάμπο αρχικά απέκρουσε ο Χρόνης αλλά ο εισερχόμενος Φαρούκ την σπρώχνει στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 0-1. Αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σκηνικό οι ποδοσφαιριστές του Δ. Πούλου μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυνατά.
Έπαιξαν πιο ψηλά δημιούργησαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα που είχαν ως αποτέλεσμα την ισοφάριση στο 54’ με ένα καταπληκτικό γκολ από τον Γιώργο Τσίκα, το σουτ που εξαπέλησε από 15 μ. άφησε άναυδο τον γκολκήπερ των Λουκίσιων. Με δυο αλλαγές τον Χρήστο και τον Μάριο Πλακίδα στο 55’ ο κόουτς της Ένωσης φρέσκαρε την επίθεση και έδωσε έτσι νέα ώθηση στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του αναγκάζοντας τους αντιπάλους σε αμυντική τακτική. Ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος της Ένωσης ως την εκπνοή της αναμέτρησης όπου είχε και την πιο άτυχη στιγμή για το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κουτσούμπας μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο, ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτυ που ανέλαβε να εκτελέσει ο Χ. Πλακίδας, ο Σουτζόγλου τον «ψάρεψε» και παρέμεινε έτσι το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Καλύτεροι από την Ένωση οι Λαζάρου, Γιαχρίτσης, Κουτσούμπας και Αβράμπος χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Από τα Λουκίσια ξεχώρισαν οι Ευθυμίου, Φαρούκ, Σουτζόγλου και Σκριβάνος.
ΕΝΩΣΗ: Χρόνης , Λαζάρου,Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Πολυτάρχου (56’ Χρήστος Πλακίδας), Γιαχρίτσης Γ. Τσίκας,( 78’Καφετζόπουλος) Κουτσούμπας και Νικολάου( 56’Μάριος Πλακίδας)
Α.Ο. Λουκίσια: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου Ν. Σκριβάνος,(64΄Κοροβέσης) Μαντώρος, Ανέστης, Τσομπάνης (7’ Μιμιγιάννης, 89’ Λουκατζίκος) και Φαρούκ.
Πολύ καλή η διαιτητία του Ιωσηφίδη με άξιους βοηθούς τους Τσάκο και Μειντανά .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

με τον Πούλο προπονητή δεν υπάρχει μέλλον αλλά ούτε και παρόν. Είναι κομπλεξικός και τα παιδιά από την περιοχή τα έχει παραγκονισμένα, εκτός από τον γιο του προέδρου...