Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο Τυφώνας Sandy κατασκευάστηκε από... τις ΗΠΑ!

Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογία
Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σαρωτικός τυφώνας, με την Αμερική να μετρά απώλειες και να μαζεύει τα συντρίμμια της, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά: ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens ισχυρίζεται ότι η Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων...
 Σύμφωνα με τον Stevens, η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες, όπως αυτός που έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.
 Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, ή αλλιώς γεωμηχανική, μπορεί να ακούγεται προϊόν επιστημονικής φαντασίας, είναι ωστόσο πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Και είναι μάλιστα η ίδια πρακτική χειραγώγησης των στροβίλων που κρύβεται πίσω από τον Τυφώνα Sandy, ισχυρίζεται ο μετεωρολόγος.

Τέτοιες γεωμηχανικές λοιπόν τεχνικές δημιούργησαν τις κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες για να οδηγεί η Sandy κατευθείαν πάνω στο New Jersey της Νέας Υόρκης και να «βιδωθεί» στην Ανατολική Ακτή. Και μάλιστα σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο του Βορείου Ημισφαιρίου ο καιρός ελέγχεται από τις ίδιες αρχές της γεωμηχανικής, είπε ο Stevens σε ραδιοφωνική εκπομπή την Κυριακή.
«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια δυνατή μηχανική», δήλωσε στον αέρα ο μετεωρολόγος, για να «προφητεύσει» τη στροφή της κατεύθυνσης του τυφώνα και πάλι προς τις ακτές.
Η «προφητεία» ωστόσο έμελλε να αποδειχτεί σωστή: στις ειδήσεις του CBS News το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι η διεύθυνση της Sandy είχε αλλάξει, επιστρέφοντας και πάλι προς τις ακτές, με κατεύθυνση το New Jersey. Ο Stevens δεν σταμάτησε ωστόσο μόνο στο μετεωρολογικό του πράγματος: ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονται για να πάρει η οικονομία τα πάνω της, με τα έργα επισκευής να τονώνουν τα λιμνάζοντα ύδατα της οικονομικής δυσπραγίας. «Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση. Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή».
 Οι δηλώσεις του Stevens ακολουθήθηκαν από τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Κογκρέσου για τις πληγείσες περιοχές: οι πολιτείες που υπέστησαν καταστροφές (Connecticut, New Jersey, Pennsylvania και Massachusetts) μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα ομοσπονδιακά κονδύλια για να καθαρίσουν τα συντρίμμια και να περιορίσουν τη ζημιά. Ο Stevens είναι πεπεισμένος ότι τα μετεωρολογικά αυτά υπερόπλα χρησιμοποιούνται ήδη από τη δεκαετία του '60, ως μέσο ανακατανομής του πλούτου: «χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας».
 Ο μετεωρολόγος ανέφερε επίσης ότι όλες οι κυβερνήσεις έχουν γνώση της γεωμηχανικής και των τεράστιων δυνατοτήτων της, απλώς δεν το αποκαλύπτουν: «παραδέχονται ότι διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα, είναι απλώς μυστικά». Ποιος είναι ο Scott Stevens Βραβευμένος μετεωρολόγος, έχει εργαστεί για χρόνια σε τηλεοπτικά μετεωρολογικά δελτία. Πριν από 10 χρόνια ωστόσο άρχισε να μελετάει τις κλιματικές αλλαγές και τις τροποποιήσεις του καιρού στο ερευνητικό πλαίσιο του Tom Bearden, πυρηνικού επιστήμονα που έχει ισχυριστεί ότι ο καιρός ελέγχεται και χειραγωγείται πλέον αποφασιστικά από τον άνθρωπο.
 http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: