Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

AΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν και αυτοί ενωτικά, μαζικά και δυναμικά στη νέα 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. που έχει προκηρυχθεί για την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012.
 Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν η τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα με την ανακοίνωση των νέων «Βάρβαρων» μέτρων θα ολοκληρώσουν τη πιο σκληρή άδικη και ταξική πολιτική που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε χώρα του κόσμου.
 Τέτοιες βάρβαρες, αντεργατικές και βίαιες ανατροπές δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν μεμονωμένα και χωρίς τον στόχο της ανατροπής της πολιτικής της συγκυβέρνησης και της τρόικα. Για αυτό έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
 Η συνέχιση της εφαρμογής μιας πολιτικής που καθημερινά οδηγεί τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην φτώχεια και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση είναι ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ και μόνο με την συνολική και ενωτική αντίδραση των εργαζομένων θα ανατραπεί.
 Ο Σύλλογος συμμετέχοντας στην πανεργατική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, εργατικά κέντρα, σωματεία και άλλοι τοπικοί φορείς στη Θήβα και στην Λιβαδειά στις 10. 30 το πρωί.
 ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: