Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης προχωρά στη δημιουργία Κοινωνικού Φαρμακείου το οποίο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στις δωρεάν υπηρεσίες υγείας που παρέχονται μέσω του Δικτύου Εθελοντών Ιατρών που έχουν δραστηριοποιηθεί στην πόλη μας, με σκοπό την διευκόλυνση και υποστήριξη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύνατων πολιτών με σοβαρά προβλήματα υγείας.
 Ήδη έχει γίνει αισθητή η αδυναμία αρκετών συμπολιτών μας να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις λόγω παρατεταμένης ανεργίας ή συσσωρευμένων οφειλών, με αποτέλεσμα αρκετοί πλέον να μην καλύπτονται ιατροφαρμακευτικά από κανένα φορέα ή να μην έχουν δωρεάν πρόσβαση σε στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας.
 Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε όλους όσους δύνανται να βοηθήσουν και επιθυμούν να γίνουν σύμμαχοι στην προσπάθεια που κάνει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς να στηρίξει έμπρακτα τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
 Θα χρειαστούμε ό,τι φάρμακο μας περισσεύει - απαραιτήτως μη ληγμένο – έστω και αν η συσκευασία είναι ανοικτή (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΙΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ)
 Τα φάρμακα θα μαζεύονται στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καθημερινά και ώρες 9.00΄έως 13.00΄.
 Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: