Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αυστηρό μήνυμα Eurogroup προς κυβέρνηση:Επιτέλους τελειώνετε!

Στις 12 Νοεμβρίου σε νέο Eurogroup θα παρθούν οι αποφάσεις για την Ελλάδα, με πιο σημαντική την έγκριση της δόσης με πολιτική απόφαση.
 Με αυστηρότατο τρόπο, όπως διαρρέεται οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση, να κλείσει άμεσα όλες τις εκκρεμότητες.
 Στο προσχέδιο του Eurogroup που εξασφάλισε και δημοσιεύει το πρακτορείο Dow Jones Newswires γράφεται πως:''καλούμε τις ελληνικές αρχές να επιλύσουν τα εκκρεμή ζητήματα, ώστε να οριστικοποιηθούν γρήγορα οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα''.
 Οι δύο κυριότερες ειδήσεις που προκύπτουν από το Eurogroup είναι: - Το θέμα της Ελλάδας θα συζητηθεί στις 12 Νοεμβρίου - Θα επιδιωχθεί πολιτική έγκριση για την επόμενη δόση των 31,5 δις ευρώ
 Μεγάλη εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Κομισιόν, πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, πως δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία μεταξύ της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης. Και αυτό γιατί λίγες ώρες νωρίτερα ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανακοίνωνε ορθά κοφτά το τέλος των διαπραγματεύσεων.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: