Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ρεσιτάλ Κιθάρας από τον Ηλία Πατρώνο στο ΩΔΕΙΟ ΕΥΥΜΝΙΑ

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, το γνωστό - πρότυπο ΩΔΕΙΟ «ΕΥΥΜΝΙΑ» του Πειραιά, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του εκδηλώσεων διοργάνωσε συναυλία κιθάρας, του τελειόφοιτου σπουδαστή κ. Ηλία Πατρώνου της τάξης κιθάρας του Νίκου Παχάκη.
Μια εξαιρετική συναυλία κατά την οποία ο νεαρός κιθαρίστας μας έδειξε σοβαρά δείγματα της δουλειάς του και με τις συντονισμένες οδηγίες του δασκάλου του κατάφερε να αποδώσει άριστα τα επιλεγμένα κομμάτια του και να μας αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις για την μέχρι σήμερα πρόοδό του και το ταλέντο του.
Η συναυλία δόθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΑΝΕΣΗ, Ηρώων Πολυτεχνείου 90 και σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη καθώς η κιθάρα είναι ένα όργανο που κτυπά τις χορδές της καρδιάς και τις ξυπνά ευχάριστα, στέλνοντας απαλές νότες.
Ανάμεσα στους παρισταμένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Διεθνούς φήμης Πιανίστα και Δάσκαλο κ. Γιώργο Μάνεση, την Διευθύντρια του ΩΔΕΙΟΥ ΕΥΥΜΝΙΑ κ. Ιωάννα Παρασκευοπούλου, τους καθηγητές Μουσικής κ.κ Γιάννη Γρηγοράκη, Νανά Καραγιάννη, την κ. Ελισάβετ Παρασκευοπούλου, χήρα του αείμνηστου Αρχιμουσικού και Συνθέτη Κώστα Παρασκευόπουλου, τον κ. Γιώργο Οικονομόπουλο τον Αρχισυντάκτη μας κ. Γιάννη Κανατσέλη. Να δώσουμε για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην κ. Παρασκευοπούλου του ΕΥΥΜΝΙΑ για την άριστη κατάρτιση των μαθητών της και την ποιότητα της διδασκαλίας που γίνεται στο ΩΔΕΙΟ της.
 Γιώτα Κανδεράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: