Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ολική ανατροπή η Ένωση

H Ένωση αν και έχανε 1-0 κατόρθωσε να πάρει τη νίκη 2-1 από τον Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα κάνοντας ίσως το πιο σημαντικό βήμα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην κορυφή έχοντας και το απόλυτο μετά από τρία σημαντικά παιχνίδια.
Το ντέρμπι «επισκιάστηκε» από τον σοβαρό τραυματισμό του  Σπύρου Καναρή. Στο 65' και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ από το 57' με τον Βυλλιώτη, οι Πλακίδας και Καναρής κοντραρίστηκαν με τον ποδοσφαιριστής των Λεύκτρων να σφαδάζει στο έδαφος. Όλοι σοκαρίστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου παίκτη. Άμεσα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες και από κει στο ΚΑΤ όπου διαγνώστηκε Κάταγμα κνήμης και περόνης. Ο άτυχος Σπύρος Καναρής θα λείψει αρκετό χρόνο από τα γήπεδα. Ο τραυματισμός του καναρή όπως ήταν φυσικό επηρέασε την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής. Έτσι η ομάδα του Δ. Γεραντώνη αντέδρασε και με δυο γκολ των Καλιακμάνη στο 82' και Κάντο στο 88' κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα.
 Μέχρι τον τραυματισμό οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι‚ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κι είχαν καταφέρει να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και την αδράνεια των γηπεδούχων κατόρθωσαν να ανεβάσουν στροφές και στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν τον αγώνα και τους τρίς πολύτιμους βαθμούς.
Διακρίθηκαν οι Λάμπρου Ι.‚ Τζίκας‚ Βυλλιώτης‚ Τσακανίκας (Επαμ.) και οι Κάντο‚ Γιαχρίτσης Λ.‚ Καλλιακμάνης‚ Παπαδήμος (Ένωση).
 Άριστη η διαιτησία του Βασιληά (Παπαγεωργίου Χ.- Μυλωνάκης).
 Επαμεινώνδας : Ζωγράφος , Παναγίωτου , Τσακανίκας , Μακροπούλιας , Γιαννάκης , Κανάρης (Παπαναστασίου), Βυλλιώτης , Κόκκαλης , Τζίκας , Λάμπρου Γ , Κοτόρος
 Προπονητης : Φράγγας Β.
Ενωση ΑΣΑ :  Γκουλής , Κόλλιας , Γαλάνης , Καραμπέτσος Δ , Γιαχρίτσης Γ, Παπαδήμος , Πολυτάρχου (Κοντογονης) , Γιαχρίτσης Λ , Πλακίδας Μ (Πλακίδας Χ) , Παπαλίτσας (Καλιακμάνης), Κάντο
Ποπονητης :Γεραντώνης Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: