Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

4Χ4 η ΈΝΩΣΗ

Η Ένωση ΑΣΑ στα 10' τελευταία λεπτά του αγώνα έκανε την ανατροπή του σκορ απέναντι στον μαχητικό ΠΑΟ Κόκκινου.
Στο πρώτο ημίχρονο δυο καλά σουτ από πλευράς γηπεδούχων, το πρώτο στο 15' από τον Γιαχρίτση Λ. το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Δημητράς και στο 32' το δεύτερο απευθείας σουτ στη κίνηση από τον Πολυτάρχου πέρασε λίγα εκατοστά άουτ.
 Από πλευράς ΠΑΟΚ μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ έχασε πολύ νωρίς στο 10' όταν  σουτ του Βασιλάκη απέκρουσε αρχικά ο Γκουλής με τα πόδια, κι ενώ η μπάλα συνέχισε προς τα δίχτυα την έδιωξε ο Παπαδήμος.
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι  άνοιξαν το σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κάφαλης στο 72'. Με τον ίδιο τρόπο έγινε η ισοφάριση για την Ένωση στο 79' από τον Κοντογόνη. Το γκολ της νίκης για την Ένωση ήρθε στο 89' από τον Μάριο Πλακίδα. Στο επόμενο λεπτό λίγο έλειψε για το 3-1 αλλά ο Νικολάου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η Ενωση ΑΣΑ έμεινε με δέκα παίχτες από το 80' όταν ο Χρήστος Πλακίδας αντέκρισε τη κόκκινη κάρτα.
 ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ:  Γκουλής Κόλλιας,Αντωνιάδης,Καραμπέτσος,Γιαχρίτσης Γ(75'Καλιακμάνης),Παπαδήμος,Πολυτάρχου(76'Πλακίδας Χ),Γιαχρίτσης Λ.,Πλακίδας Μ.,Κοντογόνης, Καφετζόπουλος(80'Νικολάου)
Προπονητής: Γεραντώνης Δ.
 ΠΑΟ Κόκκινο:  Δημητράς,Τριανταφύλλου,Ντέλης,Τσαμουτσάνης,Γεωργίου,Γκατσος-Γκαντσος,Δούμας(64'Κωσταντίνου),Ποταμίας(83'Μανιφάβας),Κάφαλης(88'Χαλβάτζης),Βασιλάκης,Σύρμος.
 Προπονητής: Λέντας Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: