Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το «απαγορευτικό» της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής.

03-02-12 18:33 Ματαιώσεις και αναβολές αγώνων Δ΄ Εθνικής

- Αναβάλλονται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ορίζονται για τις 15/2/2012 οι αγώνες, ΠΑΟ Καρυωτών-Διγενής Λακκώματος (2ος όμιλος), ΑΟ Καρδίτσα-ΓΣ Αλμυρού, ΑΕ Μουζακίου-Αγρότης Λιανοκλαδίου, ΑΟ Ταυρωπός-Αναγέννηση Καρδίτσας (4ος όμιλος), Θεσπρωτός-Τρίκαλα 2011 (5οςόμιλος), Δάφνη Ερυθρών-Αντίκυρας Άσπρων Σπιτιών (7ος όμιλος).

Η αρμοδιότητα στις ειδικές συντονιστικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής, που συγκροτήθηκε και κινητοποιήθηκαν τα διάφορα κλιμάκια με τα αντίστοιχα διαθέσιμα μέσα και υλικά και την συνεχή διατήρηση της ετοιμότητάς τους, ανέβαλλαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών τον αγώνα Δάφνη Ερυθρών-Ένωση Αντίκυρας Άσπρων Σπιτιών του 7ου ομίλου.
Οι πολικές και ακραίες καιρικές συνθήκες αλλά και η ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία στις ερυθρές (16ο C αυτή την ώρα 16:00 Σάββατο και με αυριανή πρόβλεψη 8ο C στις 14:00 της Κυριακής ) έκαναν απαγορευτική την διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην Δάφνη Ερυθρών και την Ένωση.
Κρίνοντας ότι οι ομάδες δεν θα έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, καθώς οι καιρικές συνθήκες σε υψόμετρο 390 μέτρων στις ανατολικές πλαγιές του Κιθαιρώνα, χαρακτηρίζονται απαγορευτικές για την διεξαγωγή αγώνα, αποφάσισαν να προστατεύσουν από την περιπέτεια τις μία ομάδες .
Χωρίς λοιπόν να έχουν στην διάθεση τους κουβέρτες για τον πάγκο της ομάδας, ενώ οι παίκτες δεν διαθέτουν τα απαραίτητα γάντια, σκουφιά, αλλά και ισοθερμικά ρούχα, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το ψύχος στο παγωμένο γήπεδο Ερυθρών το ματς αναβλήθηκε .
Ας υποθέσουμε ότι εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε ο αγώνας από την Πέμπτη, και δεν θα διεξαχθεί στις 5/2/2012 όπως αρχικά είχε οριστεί δεν μπήκαν στον κόπο οι ιθύνοντες με μεταγενέστερη απόφαση τους , να άρουν το «απαγορευτικό» αφού οι προβλέψεις τους έπεσαν έξω; Γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, η μήπως κάτι γνωρίζουν;!
Τα πρωταθλήματα Α' κατηγορίας Βοιωτίας σήμερα, διεξήχθησαν κανονικά ακόμα και στα Λεύκτρα!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τους λείπανε 5 6 παίκτες και βάλανε το μεγάλο τους βίσμα για να το αναβάλουν.Να ξέρουνε όμως ότι θα ζητάμε και εμείς στην παραλία μεσοβδόμαδα αναβολές λόγω τρικυμίας

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την έλλειψη παικτών, τον τιμωρημένο τερματοφύλακα και τους μη έτοιμους νέους παίκτες της Δάφνης. Απλά σκέφτονται τους παίκτες της Ενωσης ,που είναι συνηθισμένοι σε ζεστά κλήματα να μη κρυώσουν. Από την άλλη πλευρά πρέπει να δούμε και τον αγωνιστικό χώρο που σύμφωνα με αυτούς που εστηλαν τα fax στην ΕΠΟ οι παίκτες της Δάφνης δεν ξέρουν ούτε σκι αλλά ούτε παγοδρομίες αντίθετα δε οι αντίπαλοι είναι προπονημένοι στις πίστες του Παρνασσού. Ξέχασα να πω ότι τα λαμόγια (ζώο)ζουν στα βουνά και όχι στις παραλίες .....

Ανώνυμος είπε...

Κε. διαχειριστή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω διότι δημοσιεύεται όλα τα σχόλια. Αυτό δείχνει ευρύτητα πνεύματος.