Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο!! Έβγαλε οπίσθια στην κοιλιά!

Αντιμέτωποι με το ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν γιατροί της Νότιας Αφρικής, όταν εξέτασαν ασθενή.
Πρόκειται για 55 άνδρα από τον Νότιο Αφρική, ο οποίος επί πολλά χρόνια κάνει ενέσεις ινσουλίνης, με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί λιπώδης ιστός κάτω από τον ομφαλό του που παραπέμπει σε γλουτούς.

Η αιτία της παραποίησης της ανθρώπινης φύσης προήλθε από την άγνοια του ασθενούς, ο οποίος επί τρεις δεκαετίες έκανε την ένεση ινσουλίνης στο ίδιο σημείο της κοιλιάς! Παραδόξως δεν γνώριζε ότι έπρεπε να τις κάνεις σε διαφορετικά σημεία του σώματος του, με αποτέλεσμα να φέρει τα.. πίσω μπρος, λόγω της λιποϋπερτροφίας.

"Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναδεί", δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" ο γιατρός Σταν Λαντάου του Κέντρου Διαβήτη και Ενδοκρινολογίας του Γιοχάνεσμπουργκ. "Νιώσαμε πως έπρεπε να δημοσιεύσουμε την περίπτωσή του και την φωτογραφία του σε ιατρική επιθεώρηση, επειδή είναι τόσο ακραίο περιστατικό", προσέθεσε ο γιατρός.

Όπως εξήγησε ο δρ Λαντάου, παρότι ο 55χρονος έβλεπε τα λιπώματα να μεγαλώνουν, εξακολούθησε να κάνει τις ενέσεις στην κοιλιά του διότι νόμιζε ότι αυτό είναι φυσιολογικό σε όσους κάνει ενέσεις ινσουλίνης.

Όπως αναφέρεται στο ένθετο για την υγεία της εφημερίδας τα ΝΕΑ, απ’ όπου αλιεύσαμε την είδηση, ο ασθενής, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα χρειασθεί τώρα πλαστική επέμβαση για την αφαίρεση των εμπρόσθιων γλουτών.

Αν συναινέσει φυσικά ο ασθενής και δεν προβάλλει αντιρρήσεις..

pheme.gr
ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA

Δεν υπάρχουν σχόλια: