Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μυτιληναίος:«Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο»

Το γύρο του κόσμου κάνει η δήλωση του Ευάγγελου Μυτιληναίου στο Bloomberg
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Ευάγγελου Μυτιληναίου ότι «η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο».

Η φράση αυτή διατυπώθηκε από τον επιχειρηματία σε συνέντευξή του στο Bloomberg και, όπως είναι φυσικό, έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αφού έχει αναπαραχθεί από μεγάλα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα, όπως το Businessweek και η Washington Post.

Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα δίκτυα έχουν επιλέξει αυτή τη δήλωση για τίτλο, καθώς είναι η πρώτη φορά, που μέλος του ελληνικού επιχειρείν τοποθετείται δημόσια για το θέμα, μιλώντας για πλεονεκτήματα της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ!



Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του πρακτορείου αν ο ίδιος επιθυμεί η χώρα να επιστρέψει στη δραχμή, απάντησε: «Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο, γιατί θα λειτουργούσαμε με κόστη σε δραχμές και θα είχαμε έσοδα από εξαγωγές σε ευρώ ή δολάρια», για να σπεύσει στη συνέχεια να επιχειρηματολογήσει περί του αντιθέτου:

«Αλλά, ως Έλληνας, δεν θέλω να δω τη χώρα να επιστρέφει εκεί που ήταν 50 χρόνια πριν, δεν θέλω να δω την κοινωνική αναταραχή, που θα ακολουθήσει την επιστροφή στη δραχμή. Συνεπώς, πρώτα είμαι Έλληνας και μετά επιχειρηματίας».
Αναδημοσίευση από :Iteanews

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑ BLOG!

Antikira είπε...

Αγαπητή(έ) ΑΝΩΝΥΜΕ είσαι προκατειλημμένη-ος απέναντί μας και μας παρεξηγείς και έχεις κι άλλο ένα μειονέκτημα είσαι ένα καχύποπτο πλάσμα που πιστεύει ότι όλοι βάλλονται εναντίων σου, με αυτή τη νοοτροπία και τις αυθαίρετες διαπιστώσεις σου σε προκαλώ, ας αφήσουμε να μιλήσουν τα ίδια τα γεγονότα.
Και μια ερώτηση είδες κάποια διάκριση;

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν μεταδίδεις ολόκληρη την δήλωση? εάν δεν την εκλάβουμε σαν κατευθυνόμενη κακόβουλα, θα το θεωρήσουμε σαν ανεπάρκεια!
γιατί άλλο είναι το κουτσουρεμένο «η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο» και άλλο το «η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν χρυσωρυχείο αλλά πρώτα και πάνω απ'όλα είμαι Έλληνας»
Υπάρχει ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!