Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η χθεσινή ημέρα απέδειξε ότι η Ελλάδα έπαψε να είναι χώρα της Δημοκρατίας

Χθες το βράδυ πάνω στα έδρανα της βουλής η Δημοκρατία βιάστηκε με τον χειρότερο τρόπο.. Την έσυραν, την φίμωσαν και χίμηξαν πάνω της.
Αφού λοιπόν ξεπέρασαν «επιτυχώς» η χθεσινή νύχτα από σήμερα αλλάζει το πολιτικό σκηνικό και οι ζωές όλων μας...μισθός 450€, σύνταξη 300€, λουκέτα σε επιχειρήσεις, άνεργοι πάνω από ένα εκ., άστεγοι, ΟΕΚ τέρμα, σπουδές δωρεάν τέρμα, υγεία δωρεάν τέρμα, θα μένουμε στους γονείς μας, και κανείς μας δεν θα κάνει οικογένεια και σε 30 χρόνια Έλληνες τέρμα...
Την ώρα όμως που ζητούν θυσίες από τον Ελληνικό λαό, την ώρα που κόβουν μισθούς-συντάξεις, την ώρα που οδηγούν στην απόγνωση εκατομμύρια Ελλήνων, αυτά τα λαμόγια συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια!! και έχουν το θράσος να διαμηνύουν ότι θα σώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία!!!
Οι αρχηγοί των κομμάτων με απλά παιχνίδια διαγραφών και εντυπωσιασμού, εξαπατούν το λαό αλλά οι Έλληνες, τους έχουν διαγραμμένους μη σου πω και χεσμένους και θα τους κυνηγάνε για γενιές ολόκληρες.
Η Ελλάδα, εξαιτίας δικών τους λαθών, βρίσκεται στο κέντρο μιας διεθνούς οικονομικής θύελλας, είναι ο ασθενέστερος κρίκος μιας παγκόσμιας αλυσίδας χρεών.
Αυτή δεν είναι Δημοκρατία «κύριοι»! Να χαίρεστε τη χώρα σας έτσι όπως την καταντήσατε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: