Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Με προβλήματα στο δύσκολο αγώνα με Κόρινθο


Οι άσχημες καιρικές συνθήκες (έντονες βροχοπτώσεις-αέρας) δημιουργούν προβλήματα στην προετοιμασία της ομάδας . Έτσι αναγκάζεται να μετακινηθεί 30χλμ. προκείμενου να προπονηθεί στο πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Δεσφίνας . Επίσης πρέπει να αναφερθούμε στον προβληματισμό του προπονητή Δ.Πούλου που σε δηλώσεις του μας είπε τα εξής : " Η αναβολή του αγώνα με την Δάφνη Ερυθρών εκτιμώ ότι απορύθμισε αλλά και συμπίεσε την ομάδα μου , μείναμε μια Κυριακή άπρακτοι και θα αναγκαστούμε να παίξουμε Τετάρτη - Κυριακή λαμβάνοντας υπόψη και τον τελικό κυπέλλου Βοιωτίας που συμμετέχουμε . Είμαι υποχρεωμένος να κάνω πολλές αλλαγές στον αγώνα με την Κόρινθο γιατί πολλοί παίκτες βρίσκονται στο όριο των καρτών . Σκέπτομαι την συνέχεια και όχι ένα παιχνίδι . Είναι θετικό να κερδίσουμε την Κόρινθο αλλά θετικότερο να κερδίσουμε ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους . Η ομάδα δεν ενισχύθηκε και οι απώλειες ποδοσφαιριστών δύσκολα αναπληρώνονται ."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Mr. Μουρίνιο - POULOS, μας λέει ότι θα βάλει με την Κόρινθο τους αναπληρωματικούς διότι είναι κουρασμένη η ομάδα από τα συνεχή ταξίδια στην Δεσφίνα.
Έτσι δημιουργεί από τώρα το άλλοθι για τυχόν κακό αποτέλεσμα.
Άμα το αποτέλεσμα είναι κακό θα φταίνε οι αναπληρωματικοί και εσύ θα δικαιωθείς για τις, μέχρι σήμερα επιλογές σου. Έτσι δεν σκέφτεσαι Mr. POULOS;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Κικέρωνας έλεγε οτι ο βλάκας είναι ανίκητος. Όταν ο βλάκας μάλιστα είναι και ανώνυμος, τότε γίνεται και επικίνδθνος.
Υπογραφή ......Mourinio

Ανώνυμος είπε...

Είναι φυσικό να μην ξέρεις και να υπογράφεις, δεν λέγεται Mourinio αλλά Mourinho.

Τώρα που ο Καπέλο έφυγε από την εθνική Αγγλίας δεν το σκέφτεσαι;;;