Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ισόπαλο 1-1 το ματς ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΕΝΩΣΗ



Μετά την ήττα στο ντέρμπι της Βοιωτίας με τη Δάφνη Ερυθρών, η οποία επικράτησε με ανατροπή και αυτογκόλ με 2-1 της Ένωσης την Τετάρτη, η ατυχία συνεχίζεται.
Οι ιώσεις που… κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες δεν άφησαν ανεπηρέαστη την Ένωση, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές της προσβλήθηκαν από αυτές και εμπύρετοι μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας! Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Πούλος αναγκάστηκε να συμπεριλάβει στην εντεκάδα τους Γκουλή και Γιαχρίτση με πυρετό, να αφήσει εκτός τον Αβράμπο και να αντικαταστήσει τον Λαζάρου που είχε μπεί ως αλλαγή. Παρ’ όλες τις δυσκολίες η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με αριστουργηματικό πλασέ του Νικολάου στο 37’. Ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Η επανάληψη όμως αποζημίωσε τους φιλάθλους που επωφελήθηκαν του καλού καιρού και παρακολούθησαν το ματς. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν αρκετές επιθέσεις. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, δοκάρι και το γκολ της ισοφάρισης είναι ο απολογισμός του δευτέρου ημιχρόνου για την Α.Ε. Ερμιονίδας. Οι Φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε αντεπιθέσεις, θέλοντας με τα τόσα προβλήματα, να διαφυλάξουν το 1-0 και το κατάφεραν ως το 84’ όπου ο Μπούρας με φάουλ ισοφάρισε το σκορ.
Ο διαιτητής Γκριτζέπης, με βοηθούς Βεργέτη, και Χασάπη (Αρκαδίας) χωρίς λάθη.
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Καταχανάκης, Τζιέρης, (46 Σαπιάδης), Μπούρας, Καρύδης, Τσολακούδης,(46’ Κοζοκάρου), Αντωνόπουλος,( 72’ Στάμος), Στάικος, Δημητρουλόπουλος, Κούσης, Δερμιτζάκης και Μενίκου.
ΕΝΩΣΗ: Γκουλής , Σταμούλης, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, , Παπαδήμος, Μάριος Πλακίδας , Πολυτάρχου, Κουτσούμπας , Νικολάου, (69’ Λιάκος), Γιαχρίτσης Λ. ( 65’ Λαζάρου) (80’ Καλιακμάνης) και Χρήστος Πλακίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: