Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η Ένωση έδειξε τα δόντια της στην πρωτοπόρο Κόρινθο.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο η Ένωση αντιμετώπισε την πρωτοπόρο Κόρινθο, μια αξιόλογη και έμπειρη ομάδα έχοντας στις τάξεις της αρκετούς καταξιωμένους ποδοσφαιριστές.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο λασπωμένο τερέν και από την αρχή πίεσαν τους αντιπάλους. Ένα γκολ στο 7’ που σημείωσε ο Λαμπρογεώργος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σετάι και αδράνεια της άμυνας, έμελε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης.
Από εκεί και μετά ακόμα και πίσω στο σκορ οι παίχτες του Δημήτρη Πούλου πίεζαν τους Κορίνθιους και δημιούργησαν τρείς καλές ευκαιρίες ως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 17’ κεφαλιά του Χρήστου Πλακίδα, έδιωξε με υπερένταση ο Σουμουλίδης, στο 36’ ο Μάριος Πλακίδας γύρισε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αλλά το πλασέ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ και δυό λεπτά πριν το σφύριγμα του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση κόρνερ του Λουκά Γιαχρίτση απέκρουσε και πάλι ο γκολκήπερ της Κορίνθου. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Καντά ανέβασαν την απόδοσή τους και βγήκαν πιο ψηλά προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα αλλά οι καλοδιαβασμένοι γηπεδούχοι δεν κάμφθηκαν.
Η καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήταν και πάλι από την πλευρά της Ένωσης όταν ο Χρήστος Πλακίδας προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ να σκοράρει ο πολύ καλός όμως Σουμουλίδης έδιωξε με τις άκρες των δαχτύλων. Αξιοσημείωτο της πολύ καλής απόδοσης της Ένωσης, έγινε πριν το τελικό σφύριγμα του Σωσώνη όταν αναγκάστηκαν οι 30 περίπου φιλάθλοι που ακολούθησαν την Κόρινθο αλλά και οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν επί πέντε λεπτά «έληξε».
Από την Ένωση πρώτο βιολί ο Λουκάς Γιαχρίτσης, σε ένα καταπληκτικό σύνολο. Καλύτεροι από την Κόρινθο Σπυρόπουλος, Λαμπρογεώργος, Σεϊτάι και Λουμπαρδέας.
‘Αριστος ο διαιτητής της συνάντησης Σωσώνης με βοηθούς τους: Δουδούμη και Δοσκόρη (Φθιώτιδας).

ΕΝΩΣΗ: Χρόνης, Κουτσούμπας , Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, (75 Νικολάου)Τσίκας, Γιαχρίτσης Γ. Μάριος Πλακίδας ( 71΄ 67 Πολυτάρχου), Γιαχρίτσης Λ και Χρήστος Πλακίδας(84’ Καλλιακμάνης)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σουμουλίδης, Παπαυεθυμίου, Βαγγελής, Σπυρόπουλος, Σεϊτάι (75’ Ζάρκος), Λουμπαρδέας, Μπαλτζής (75 Σαγανάς)' Νιάρος, Λαμπρογεώργος (81' Δημητριάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: