Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ανίκανοι! Δώστε το δικαίωμα στον ελληνικό λαό να επιλέξει αυτός την τύχη του!

Τα νέα μέτρα θα επιφέρουν κοινωνική εξαθλίωση, αφανισμό της επιχειρηματικότητας και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία.
Η Ελλάδα υποβάλλεται στο μαρτύριο της σταγόνας εδώ και ένα χρόνο, χωρίς μέλλον, χωρίς ίχνος αναπτυξιακής διάστασης, με μια παιδεία υποβαθμισμένη, χωρίς στόχους, με την εξαθλίωση της Δημόσιας Υγείας, με εφεδρείες, απολύσεις, πενιχρούς μισθούς και άθλιες συντάξεις, καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την ανεργία να αγγίζει το 21%, με τσουνάμι λουκέτων τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δεκάδες χιλιάδες κατεστραμμένους επιχειρηματίες. Η ακρίβεια σαρώνει τα εισοδήµατά µας, άμεσοι, έμμεσοι και έκτακτοι φόροι, ειδικά τέλη, εισφορές, περαιώσεις, αλληλεγγύες….
Δεν έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε, να ονειρευτούμε, να ελπίζουμε.. γιατί κι αυτά πλέον φορολογούνται. Για ποια ελευθερία μιλάμε τότε; Απέναντι στο δίλημμα χρεοκοπία ή εθνική ταπείνωση, δεν πρόκειται να δεχθούμε την Εθνική Ταπείνωση.

Δεν ξέρουμε αν εσείς έχετε αποφασίσει μετά την ψηφοφορία να εγκαταλείψετε την χώρα γιατί δεν θα θέλετε να διοικείτε ένα λαό εξαθλιωμένο και ατιμασμένο.
Επειδή όμως εμείς λογαριάζουμε να ζήσουμε εδώ και να παλέψουμε για την χώρα μας, σας κρούουμε τον κώδωνα του κίνδυνου, και κάνουμε έκκληση να σκεφτείτε πολύ καλά τι πρόκειται να ψηφίσετε..
Κάποιος ρε σεις με λίγο πέτσα πάνω του! Όλοι ξεβρακωθήκατε; Έχει χαθεί κάθε αξιοπρέπεια; Τέτοια ταπείνωση; Πόση υποκρισία ακόμα; Ντρέπομαι για την κοινωνία στην οποία ζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: