Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Στο 80 «έπεσε» η ένωση 1-0 στο Ναύπλιο


Δεν τα κατάφερε να περάσει νικηφόρα μέσα στο Ναύπλιο η Ένωση χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες να πάρει το ματς και μοιραία «κατέθεσε» τους τρείς βαθμούς.
Με δύο δοκάρια και σωρεία χαμένων κλασικών ευκαιριών οι Ενωσίτες τιμωρήθηκαν από την στρογγυλή θεά. Στο 10’ πλασέ του Τσίκα και φάουλ του Λουκά Γιαχρίτση στο 32’ η μπάλα βρήκε τα δοκάρια του νεαρού τερματοφύλακα Γιώργου Κυριακόπουλου. Στο 7' ο Χρήστος Πλακίδας σε άδειο τέρμα επιχείρησε κεφαλιά που έφυγε άουτ, στο 55’ ίδιος παίκτης πλάσαρε άστοχα και στο επόμενο λεπτό έκανε το αυτό ο Καραμπέτσος. Στο 35’ ο Χρόνης έδιωξε σωτήρια μετά από κόρνερ του Γκολέμη.
Η ένωση με έναν αγώνα λιγότερο στο ενεργητικό της (αντιμετωπίζει την Δάφνη Ερυθρών την Τετάρτη) έχασε πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Πούλου λύγισαν στο 80' όταν ο Αγγελόπουλος σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Με μία και μόνο αντεπίθεση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν δέκα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού και πρόσθεσαν τους τρείς βαθμούς που φέρνουν τον Πανναυπλιακό στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.
Οι πολλές ατυχίες, αστοχίες, επιπολαιότητες, απειρίες στο τέλος θα αποβούν μοιραίες για την σωτηρία της ομάδας.
Πολύ καλός ο διαιτητής της συνάντησης Δημητρόπουλος, με βοηθούς τους Δημόπουλο και Φαρμάκη (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 : Κυριακόπουλος, Ταμπάκης, Μπουτσικάκης, (46 Μαρίνης) Ευθυμίου, Γκολέμης Η., Καραμάνος, Αγγελόπουλος, Ζίου, Λούπας, Νικολέτος (63 Τσουρίδης) , Γκολέμης Θ.,(75 Καραγκούνης).
-ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ: : Χρόνης, Λαζάρου (84’ Καραμπέτσος Δ.), Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Μάριος Πλακίδας , Πολυτάρχου , (71’ Παπαδήμος), Κουτσούμπας , Τσίκας, Γιαχρίτσης Λ (85 Νικολάου) και Χρήστος Πλακίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: