Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Αναγνώστρια προτείνει στο ελληνικό κοινοβούλιο λύσεις για την οικονομική κρίση


Επειδή όλοι φωνάζουμε για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει ως χώρα, αλλά κανείς δεν προτείνει λύσεις, ιδού μερικές ιδέες που προτείνω στο ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφίσει άμεσα.

1. Να καθιερωθεί ως ενιαίος μισθός δημοσίου τα 1500 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό; Οποιοσδήποτε εργάζεται στο δημόσιο είτε ως δάσκαλος, είτε ως υπάλληλος υπουργείου, είτε ως πανεπιστημιακός, είτε ως βουλευτής, υπουργός, στρατιωτικός ακόμα και ο πρωθυπουργός θα αμείβεται με 1500 ευρώ. Κατάργηση όλων των επιδομάτων εκτός το επίδομα των τρίτεκνων, πολύτεκνων, βαρέων και ανθυγιεινών και το οικογενειακό.



2. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αμοίβεται και αυτός με 1500 ευρώ.

3. Το κράτος θα μισθώνει 2 ξενοδοχεία Γ΄κατηγορίας στα οποία θα διαμένουν οι βουλευτές-υπουργοί. Στα ξενοδοχεία θα τους προσφέρετε πλήρης διατροφή, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό (ίδιο μενού για όλους δηλ. Δευτέρα κοτόπουλο, Τρίτη ψάρι, Τετάρτη όσπρια κτλ. ). Επίσης, το κράτος θα φροντίζει για τη μεταφορά τους. Λεωφορεία του δήμου θα τους μεταφέρουν στα γραφεία τους ή στη βουλή. Ειδικότερα, σε περίπτωση που υπάρχει συζήτηση στη βουλή και κάποιος βουλευτής-υπουργός, χάσει το λεωφορείο θα παίρνει ταξί το οποίο θα το πληρώνει από την τσέπη του …. Ο πρόεδρος της βουλής θα είναι και ο απουσιολόγος. Αν κάποιος βουλευτής απουσιάζει αδικαιολόγητα θα χάνει το μεροκάματό του. Στις 50 αδικαιολόγητες απουσίες ο βουλευτής-υπουργός θα χάνει τη θέση του στο κοινοβούλιο.

4. Κάθε βουλευτής, υπουργός ή ο πρωθυπουργός θα δικαιούται μονάχα 1 φορά το μήνα να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα, και μόνο όταν έχει κάτι αξιόλογο να πει στον ελληνικό λαό. Τις υπόλοιπες 29 ή 30 ημέρες θα πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο του για να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του λαού.

5.Σύνταξη θα δικαιούνται όσοι συμπληρώνουν το 60ο έτος της ηλικίας τους. Η σύνταξη θα είναι ενιαία, 1000 ευρώ σε κάθε συνταξιούχο είτε στρατιωτικό είτε αγρότη είτε πρωθυπουργό. Κάθε συνταξιούχος θα διακαιούται μόνο μία σύνταξη (Ακούς κύριε Μητσοτάκη;; 1000 ευρώπουλα και πολλά σου είναι).

6. Οι μετακινήσεις των βουλευτών - υπουργών κτλ. θα γίνονται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Λεωφορεία, τρένα, πλοία και αεροπλάνα πάντα στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

7. Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας, εννοείται!

8. Κι επιτέλους, τι θα γίνει με το πετρέλαιο που λέγεται ότι υπάρχει στην Ελλάδα;;; Από σήμερα ξεκινάει super διαγωνισμός. Όποιος αναλάβει την πρωτοβουλία, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες έρευνας και (μακάρι)εξόρυξης πετρελαίου θα τον ανακυρήξουμε ομόφωνα σε Άγιο, π.χ. Άγιο Παπαδήμο, Άγιο Παπανδρέου, Άγιο Σαμαρά, Άγιο Τσίπρα κτλ. Και εις ανώτερα!

Αυτά για αρχή. Ελπίζω, λαμόγια του κοινοβουλίου να ψηφίσετε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τα παραπάνω!!! Άλλωστε το συνηθίζετε, όταν πρόκειται για το καλό της χώρας!!! Ε, λαμόγια;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ από Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: