Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προκαλούν χυδαία: Ζητούν τη μεταφορά του Παρθενώνα στο Λονδίνο

Προκαλεί χυδαία βρετανική εφημερίδα η οποία ειρωνεύεται με ανερυθρίαστο και ιταμό τρόπο τη χώρα μας και τη δοκιμασία, που περνά όπως αποκαλύπτει το BriefingNews...

Όπως μας ενημερώνει η ανταποκρίτρια του BriefingNews στο Λονδίνο Κωνσταντίνα Γιαχνάκη, η εφημερίδα Μετρό του Λονδίνου αναφέρεται με απίστευτης έντασης προκλητικά σχόλια στη χώρα μας.

Όπως γράφει ο ανιστόρητος αρθρογράφος, βλέποντας τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα αισθανόταν ικανοποιημένος για το γεγονός ότι τα μάρμαρα, που έκλεψε ο Λόρδος Έλγιν από τον Παρθενώνα, παραμένουν ασφαλή στο Βρετανικό Μουσείο!

Αλλά η πρόκληση και η ασέβεια προς τον Ελληνικό πολιτισμό, που έπεσε θύμα των αποικιοκρατών δεν σταματά εδώ.

Διερωτάται, εάν το τίμημα ενός ακόμη σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας θα μπορούσε να οδηγήσει στη μεταφορά και του υπόλοιπου τμήματος του Παρθενώνα στο Λονδίνο και το Βρετανικό Μουσείο, προκειμένου να ενωθεί με τα ελγίνεια μάρμαρα και «να παραμείνουν ασφαλή στην Αγγλία»!!

Κατά τα άλλα η εφημερίδα αναμασά τα περί άμεσης ανάγκης εξόδου της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ χωρίς καμία προειδοποίηση, για να διασωθεί η ευρωζώνη.

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: