Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έκλεψαν μπλοκ του ΙΚΑ, σφραγίδα παθολόγου, κι έγραφαν αφειδώς ναρκωτικά χάπια!

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 33ων και 34ων ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών χαπιών, στη Θήβα Βοιωτίας...
Πλαστογραφούσαν ιατρικές συνταγές και προμηθεύονταν με αυτές ναρκωτικά χάπια από φαρμακεία. Στη συνέχεια, τα μοίραζαν σε στέκια τοξικομανών...

Όλα πήγαιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει μέχρι που τους σταμάτησαν για έλεγχο σε επαρχιακή οδό στη Θήβα. Οι αστυνομικοί βρήκαν 120 ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του 33χρονου και άλλα 86 στην κατοχή του 34χρονου. Κάπως έτσι, άρχισαν να κάνουν έρευνα για τους δύο άνδρες και τότε αποκαλύφθηκε το σχέδιο που ακολουθούσαν με τις συνταγές.

Στο σπίτι του 34χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς.

Σε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 30 ναρκωτικά χάπια, ένα μπλοκ συνταγών για ναρκωτικές ουσίες, μια κενή ιατρική συνταγή και ένα συνταγολόγιο φαρμάκων του ΙΚΑ.
PLANET GREECE

Όπως προέκυψε ότι ο 33χρονος, είχε κλέψει την 01-07-2011 από το υποκατάστημα του ΙΚΑ Λάρυμνας, το μπλοκ συνταγών για ναρκωτικές ουσίες και τη σφραγίδα ιατρού-παθολόγου και πλαστογραφούσε ιατρικές συνταγές.

Με την κατάσχεση του 50φυλλου μπλοκ συνταγών, αποφεύχθηκε η προμήθεια ναρκωτικών χαπιών, η οποία υπολογίζεται σε 120 χάπια ανά συνταγή, δηλαδή 6.000 ναρκωτικά χάπια!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: