Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ1. Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η απόφαση ένταξης και χρηματοδότησης του έργου από το ΠΕΠ (ΕΣΠΑ) του έργου «Κτηριακές εγκαταστάσεις επέκτασης Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου», προϋπολογισμού 2.100.000 € με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών υγείας και περίθαλψης στην Ευρυτανία.

Πρόκειται για ένα έργο απολύτως αναγκαίο για την Ευρυτανία, που αποτέλεσε αίτημα των φορέων της περιοχής και πρόκειται πλέον να πραγματοποιηθεί, αναβαθμίζοντας τις συνθήκες περίθαλψης των πολιτών και βελτιώνοντας το κτίριο του Νοσοκομείου Καρπενησίου.
2.Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, εντάχθηκε στο ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας (ΕΣΠΑ) το έργο «Αντικατάσταση εξωτερικού υδραγωγείου Μαλεσίνας», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα με προϋπολογισμό 1.782.590 €.

Το έργο αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση που βελτιώνει τις συνθήκες ύδρευσης στη Μαλεσίνα αναβαθμίζοντας το δίκτυο μεταφοράς νερού, με θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στη δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: