Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

7 αφροδισιακά προϊόντα στο ψυγείο σας!

Είναι ευρέως γνωστό πως τα αφροδισιακά προϊόντα αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία τη διέγερση και μπορούν να προκαλέσουν ισχυρή σεξουαλική έλξη μεταξύ των ζευγαριών. Τα αφροδισιακά προϊόντα μπορεί να είναι τρόφιμα, ποτά, βότανα ή ακόμα και αρώματα με έντονη μυρωδιά.Τα περισσότερα από αυτά μπορούμε να τα αγοράσουμε εύκολα και να τα συνδυάσουμε στις διατροφικές μας συνήθειες.

Δείτε ποια είναι τα 7 αφροδισιακά προϊόντα που υπάρχουν στο ψυγείο σας αυτή την εποχή και που αποδεδειγμένα μπορούν να αυξήσουν την σεξουαλική σας ενέργεια.



1. Η σοκολάτα: Είναι το πιο γνωστό αφροδισιακό σε όλο τον κόσμο. Αρκετοί πιστεύουν, πως η σοκολάτα λειτουργεί και σαν υποκατάστατο του έρωτα. Περιέχει ιχνοστοιχεία τα οποία δίνουν το αίσθημα της ικανοποίησης και έχει τα περισσότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία από κάθε άλλο αφροδισιακό.
2. Το σύκο: Αν και είναι γνωστό ως αφροδισιακό, το φρούτο αυτό έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την σεξουαλική σας ζωή. Περιέχει μαγγάνιο, μαγνήσιο, βιταμίνη Ε και ψευδάργυρο. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά αυξάνει τη σεξουαλική σας δύναμη.
3. Ο άνηθος: Είναι πλούσιος σε φυτοοιστρογόνα, τα οποία είναι παρόμοια με γυναικείες ορμόνες.
4. Ο μαϊντανός: Ο μαϊντανός θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό περισσότερο για τις γυναίκες παρά για τους άνδρες. Αυτό οφείλεται στο σέλινο που περιέχει, το οποίο απελευθερώνει μία μυρωδιά παρόμοια με τον ανδρικό ιδρώτα που αναστατώνει τις γυναίκες.
5. Το καρπούζι: Δεν είναι γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και είναι ένα αδικαιολόγητα παρεξηγημένο φρούτο. Το καρπούζι περιέχει κιτρουλίνη. Το συστατικό αυτό προκαλεί τον οργανισμό να παράγει αργινίνη και η αργινίνη έχει ιδιότητες στο σώμα μας, παρόμοιες με το Viagra.
6. Η σαμπάνια: Θεωρείται ρομαντική αλλά και ατμοσφαιρική. Η σαμπάνια αυξάνει τη ροή του αίματος πιο γρήγορα και από το κόκκινο κρασί. Μπορεί κάλλιστα να ενισχύσει την σεξουαλική επιθυμία, αρκεί να μην το παρακάνετε.
7. Τα κίτρινα τυριά: Πιο συγκεκριμένα το Έμμενταλ, το Γκούντα και το Τσένταρ. Όταν καταναλώνονται, το σώμα απελευθερώνει 10 φορές περισσότερες ενδορφίνες (ορμόνες κατά του stress και της φυσικής αναλγησίας) από ότι όταν καταναλώνετε σοκολάτα.

karditsas.blogspot
Αναδημοσίευση από TROKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια: