Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Έφαγαν τα ψάρια απο την πιατέλα του Πάγκαλου επειδή "μαζί τα φάγανε"


Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.

Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια. Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά "ναι".

«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε' συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα. «Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.

«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε.

Ακολούθως αναχώρησε και ο Πάγκαλος.
Αναδημοσίευση από Bestnews

1 σχόλιο:

Κουρσαρος-Καλόγερος είπε...

Νά λοιπόν ένας σύγχρονος μάγκας καθώς μάγκας εκτός από αυτόν που δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν (κατά Βαμβακάρη) είναι και αυτός που δεν ανέχεται να τον πειράζουν άδικα.
Καλοχώνευτα τα ψαράκια λοιπόν φίλε!