Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Μεγάλη επιτυχία από τους υποψηφίους και το Λύκειο Αντίκυρας φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Το 2011 είναι η χρονιά της μείωσης κατά 10.250 των θέσεων εισακτέων, της ουσιαστικής κατάργησης 25 τμημάτων που δεν θα δεχτούν εισακτέους και της θέσπισης του "διπλού απολυτηρίου" έτσι το τοπίο των πανελλαδικών εξετάσεων άλλαξε αισθητά σε σύγκριση με το 2010.
Σχεδόν σε όλα τα μαθήματα τα θέματα ήταν οριακά ή και πολύ δυσκολότερα σε σύγκριση με το 2010. Η εικόνα των επιδόσεων των υποψηφίων σε κάθε κατεύθυνση ήταν ελαφρώς ή πολύ χειρότερη συγκριτικά με το 2010, τουλάχιστον, όπως φαίνεται από τις επιδόσεις των υποψηφίων σε όλα τα βαθμολογικά κέντρα της χώρας.
Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου Αντίκυρας που έδωσαν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις είχαν μια σημαντική επιτυχία τόσο προσωπική αλλά και γενική ως σχολείο. Γι αυτό τα συγχαρητήρια είναι πολλά, στους επιτυχόντες, στις οικογένειές τους, στους καθηγητές τους και στο Λύκειο Αντίκυρας. Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων με τις οριστικές τοποθετήσεις στις σχολές, θέλουμε να εξήρουμε την γενική επίδοση, ειδικά φέτος, που ομολογουμένως ήταν από τις πιο δύσκολες εξετάσεις με μεγάλο ποσοστό αποτυχίας και σοβαρή μείωση του αριθμού των αριστούχων. Στους 13 απόφοιτους του σχολείου μας, με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως έχουμε 100% ποσοστό εισακτέων σε σχολές προτίμησης και δυο μαθητές, τον Λινάρδο Γιάννη και την Αποστολάτου Πηνελόπη στις πρώτες θέσεις αριστούχων μαθητών του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: