Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

«Ευχάριστες» νυχτερινές περιπλανήσεις.

Ανέκαθεν ο Άγιος Ισίδωρος ήταν ο σημαντικότερος πόλος έλξης για τους λουόμενους, τους παραθεριστές αλλά και τους τουρίστες. Η παραλία του Αγίου Ισιδώρου ήταν και παραμένει η δημοφιλέστερη παραλία της Βοιωτίας , για τα καταγάλανα νερά της, την εξαιρετική διαμόρφωσή της, την γαλάζια σημαία της και φυσικά για την διαχρονική νυχτερινή ζωή της.
Όλοι μας βγαίνουμε συνήθως λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και η διασκέδαση μας κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι καλοκαιρινοί μήνες σφύζουν από ζωή, από νεολαία, φοιτητές και επισκέπτες όπου οι απαιτήσεις τους "χτυπούν" κόκκινο.
Η οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας φέτος, που ελλείψει χρημάτων η κατάσταση δυσκολεύει, εξαρτάται άμεσα από την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την νυχτερινή ζωή στην πόλη μας.
Τα βασικά μας προβλήματα είναι η διεύρυνση του ωραρίου των κέντρων διασκέδασης, το ζήτημα της ηχορύπανσης, η κατάσταση του δρόμου και η "κυκλοφοριακή συμφόρηση" που παρουσιάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες στη πολυπληθέστερη παραλία της Βοιωτίας, εκεί όπου εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους.
Για να μην αναπολήσουμε περασμένα μεγαλεία πρέπει να κινηθούμε άμεσα.

Η πρόταση που θα κάνει τη διαφορά και για την οποία θα μας επιλέξει κάποιος είναι να παντρέψουμε την ξεκούραση με την διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: