Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στις 27/06/2011 ανακοινώθηκε στο Διαδίκτυο, από τον Πρόεδρο κ. Ε.Γιαννέλο, η σύγκλιση του Δ.Σ του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , για την Τετάρτη 06/07/2011 & ώρα 20.00 στο Δημαρχείο Διστόμου.
Προηγήθηκε τηλεφωνική συνεννόηση για την ημέρα και ώρα πραγματοποίησης του Δ.Σ, και την Πέμπτη 30/06/2011 υποβάλλαμε στη Γραμματεία, διάφορα θέματα για συζήτηση και ενημέρωση, που απασχολούν όλους μας.
Δυστυχώς σήμερα βράδυ Κυριακή 03/07/2011 δεν έχουμε λάβει προσκλήσεις για το παραπάνω Δ.Σ, ούτε ενημερωτικούς φακέλους για τα θέματα που πρόκειται να εισαχθούν σ΄ αυτό.
‘Όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ ,τα θέματα επιδίδονται τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την σύγκλιση του Δ.Σ για την σωστή ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων.
Παρακαλούμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ και τον κ. Δήμαρχο να αναβάλλουν το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, και να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους .
Η περίοδος προσαρμογής έχει ήδη τελειώσει, καθώς και η υπομονή του κόσμου που ζητά έργα , έστω και μικρά, καθαριότητα, ασφάλεια στους δρόμους, ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και πόσο κόστισαν, ποια έργα αναπτυξιακά έχουμε να προτείνουμε, και τέλος τουριστικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι και τον επερχόμενο χειμώνα.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: