Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

"Τα μονοπάτια των βιβλίων"

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 (8η εκδήλωση - 10.00 πμ)
 ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ( 2η ομάδα)
 Μια δεύτερη ομάδα παιδιών μέσα από το πρωτότυπο παιχνίδι "Τα μονοπάτια των βιβλίων" θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να μαντέψουν, να ξεφυλλίσουν, να διαβάσουν τα καινούρια βιβλία της Βιβλιοθήκης.
 Εμψυχώτρια η εκπαιδευτικός Χαρά Χαρχαρίδου Για παιδιά: 6-12 ετών, με προεγγραφή, στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης
========================================
 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 (9η εκδήλωση: 15.30 και 10η εκδήλωση: 17.30)
** ΟΔΥΣΣΕΙΑ, Η ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
 Υπάρχουν ήρωες που έγιναν ήρωες χωρίς να το κουνήσουν από την αυλή του σπιτιού τους. Κι άλλοι που για να τα καταφέρουν πήραν το δρόμο κι έφτασαν ως τα πέρατα του κόσμου. Μα απ' όλους τους ταξιδευτές που έφεραν βόλτα χώρες και θάλασσες, ένας είναι που τα 'βαλε με το Ταξίδι και το πάλεψε σαν να 'ταν τέρας και θηρίο ανήμερο. Ένας νησιώτης βασιλιάς, που αγαπούσε τη γυναίκα του και το γιο του κι ήρωας δεν ήθελε καθόλου να γίνει.
Μόνο να γυρίσει κοντά στους δικούς του ήθελε ο πολυμήχανος Οδυσσέας! Τα ταξίδια του Οδυσσέα άρχισαν όταν κανείς ακόμα δεν ήθελε να φύγει ταξίδι - ούτε καν ο ίδιος. Κι εδώ που τα λέμε... ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Τα παιδιά μέσα από τη θεατρική έκφραση αναβιώνουν τις περιπέτειες του Οδυσσέα στο δύσκολο ταξίδι του μέχρι την Ιθάκη. Εμψυχώτρια και στις δυο εκδηλώσεις η Μαρία Μουστάκα Για παιδιά: 8-12 ετών, με προεγγραφή, στην Αίθουσα εκδηλώσεων (3ος όροφος)
 **Η εκδήλωση θα πραγματοποιθεί δυο φορές λόγω της μεγάλης συμμετοχής των παιδιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: