Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η τραγική ιστορία του 64χρονου συνταξιούχου που έβαλε τέλος στη ζωή του

Δεν είχε πάρει τη σύνταξή του, αναφέρουν μαρτυρίες
Επί τρεις ολόκληρες ώρες προσπαθούσαν να τον πείσουν να μη πηδήξει στο κενό, αλλά δυστυχώς συνέβη το μοιραίο...
 Έτσι, ο συνταξιούχος γιατρός αφού έκανε το σταυρό του, πήδηξε στο κενό. Ήταν στον 5ο όροφο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν η πεθερά του.
Λίγο μετά τις 5 το πρωί βγήκε στο πρεβάζι. Κάποιοι συνοδοί που τον αντιλήφθηκαν κατάλαβαν τις προθέσεις του και ειδοποίησαν την ασφάλεια του νοσοκομείου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και έφτασαν στο νοσοκομείο αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΜΑΚ.
Ο 64χρονος γιατρός, πρώην διευθυντής σε τμήμα του νοσοκομείου, δεν ήθελε να ακούσει και να δει κανένα. Ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά ο γιατρός ήταν ανένδοτος. Δεν άκουσε ούτε τους φίλους του συναδέλφους γιατρούς που χρόνια ήταν μαζί στο νοσοκομείο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως δημοσιεύει το lamiareport.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα η συμπεριφορά του είχε αλλάξει. Ο 64χρονος γιατρός είχε κλειστεί στον εαυτό του και όπως όλα δείχνουν είχε κατάθλιψη. Από το φιλικό του περιβάλλον ειπώθηκε ότι δεν είχε πάρει ακόμη την σύνταξη και το εφάπαξ και αυτό τον είχε αγχώσει ιδιαίτερα.
 Ο θάνατος του 64χρονου γιατρού, ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών, έχει συγκλονίσει όχι μόνο τη Λαμία, αλλά και όλη τη Φθιώτιδα, αφού ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Μάλιστα στο παρελθόν είχε εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος στη Φθιώτιδα, ενώ τώρα είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λαμιέων με το συνδυασμό της Τζένης Οικονόμου.
 Ήταν άψογος επαγγελματίας, βοηθούσε πολύ κόσμο στο νοσοκομείο, όταν έβλεπε ότι χρειαζόντουσαν κάθε είδους βοήθεια, ενώ ήταν πολύ υπερήφανος και αξιοπρεπής σαν άνθρωπος.
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: