Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ραντεβού στις 11 το βράδυ - Όλα έτοιμα για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Θα είναι φαντασμαγορική, τουλάχιστον αυτό ελπίζουν οι Βρετανοί.
Που είναι έτοιμοι να προκαλέσουν ακόμη και βροχή για να... πάνε όλα καλά απόψε!
 Οι πρώτες μέρες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου δεν ήταν καλές. Η μια γκάφα διαδεχόταν την άλλη.
 «Η εκδίκηση της γυφτιάς. Τόσα μας έσουραν το 2004, τώρα βλέπουν τη γλύκα», θα πείτε...
 Οι Βρετανοί τα έχουν κάνει λίγο... θάλασσα και περιμένουν από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου να τους... ξελασπώσει.
Να πάρουν λίγο τα πάνω τους.

 Ο σκηνοθέτης του υπερθεάματος, Ντάνι Μπόιλ, έχει δηλώσει ότι θέλει μια τυπική βρετανική νεροποντή κατά την Τελετή. Αλλά φαίνεται ότι ο καιρός δε θα του κάνει το χατίρι. Τις τελευταίες μέρες οι Λονδρέζοι ζουν σε συνθήκες... καύσωνα και οι μετεωρολόγοι δεν προβλέπουν να βρέξει απόψε.
Αλλά no worries, ο Ντάνι Μπόιλ έχει προνοήσει κι αν χρειαστεί, θα προκαλέσει τεχνική βροχή! Η τελική πρόβα για την τελετή έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Φαινομενικά, όλα πήγαν καλά. Αλλά και να μην πήγαν, ο χρόνος στην κλεψύδρα τελείωσε.
 Οι διοργανωτές κρατούν σαν... κρατικό μυστικό (ή και ακόμη καλύτερα) τις λεπτομέρειες της Τελετής, που έχει τον τίτλο «Τα νησιά των θαυμάτων», για να μη διαρρεύσουν στον Τύπο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παράσταση αρχίζει. Πρώτος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου θα μπει –κατά παράδοση- ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής.
 Ραντεβού στις 23:00 ώρα Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: