Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

4ωρη στάση εργασίας για τους εργαζόμενους της Αλουμίνιο ΑΕ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισες, φοι
 Το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 25.07.12, και ώρες 11:00 έως 15:00, ώστε να έχουν την δυνατότητα οι εργαζόμενοι να παρευρεθούν έξω από τα δικαστήρια της Λιβαδειάς και ώρα 12:00 όπου θα εκδικαστεί η αγωγή του Σωματείου κατά της Αλουμίνιο ΑΕ, η οποία κατήγγειλε παράνομα και καταχρηστικά τη διμερή μας συμφωνία.
 Το σωματείο θα ναυλώσει λεωφορεία, τα οποία θα ξεκινήσουν από την στάση του χυτηρίου και ώρα 11:00 και ακολούθως θα περάσουν από τις υπόλοιπες στάσεις του εργοστασίου για την μετάβαση.
 Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Καλούμε όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τους βουλευτές του νομού μας, τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους κατοίκους της περιοχής, να συμπαρασταθούν και να παραβρεθούν στον αγώνα μας.
Ο αγώνας που δίνεται δεν είναι μόνο των εργαζομένων στο Αλουμίνιο, είναι ένας αγώνας όλης της εργατικής τάξης σε τοπικό, πανελλαδικό αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Οι βιομήχανοι υπερασπίζονται τις απαιτήσεις τους δια μέσου της τρόικας και είναι καλά οργανωμένοι.
Η απάντηση πρέπει να δοθεί από όλους τους εργαζόμενους και από τον λαό.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι όλοι έξω από τα δικαστήρια της Λιβαδειάς την Τετάρτη 25/7/2012 και ώρα 12:00.
 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗΣ Σ                           ΓΕΡΑΚΙΟΣ Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια: