Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΓΣΕΒΕΕ: Μαθήματα ...επιχειρηματικότητας για ...μικρούς επιχειρηματίες!

Η ΓΣΕΒΕΕ ανακοίνωσε την έναρξη του Δικτύου Επιχειρηματικότητας για τις Μικρές Επιχειρήσεις.
Το Δίκτυο είναι μια πανελλαδική δομή παροχής δωρεάν συμβουλευτικών υπηρεσιών στις μικρές επιχειρήσεις.
 Αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της Συνομοσπονδίας να βρεθεί δίπλα στον μικρό επιχειρηματία παρέχοντάς του υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές επιχειρηματικό περιβάλλον που βιώνει καθημερινά.
Το έργο γίνεται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, ειδικότερα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους. Οι δράσεις σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται από το Ινστιτούτο της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

 Τα πεδία στα οποία θα παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη έχουν καθοριστεί μετά από σχετική έρευνα για τη διερεύνηση των αναγκών των μικρών επιχειρήσεων και επικεντρώνονται στα σημαντικότερα θέματα λειτουργίας τους (π.χ. οργάνωση, χρηματοδότηση, μάρκετινγκ κ.α.).
 Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης θα παρέχονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επιχειρηματικούς συμβούλους, μέλη του Μητρώου συμβούλων του Δικτύου, το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια.
 Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους μικρούς επιχειρηματίες να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στο Δίκτυο, απολαμβάνοντας, χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, υψηλού επιπέδου συμβουλευτική υποστήριξη σε σημαντικά πεδία της επιχειρηματικής τους καθημερινότητας.
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 8837188 (κκ. Ηλίας Γεωργόπουλος και Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δικτύου
( www.diktyo.imegsevee.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: