Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»: Η Eurobank βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της Στερεάς στη Θήβα, με «πρώτο εκ των πρώτων» τον Γιάννη Λινάρδο.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θήβα βραβεύθηκαν 73 αριστούχοι μαθητές από σχολεία των νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Η τελετή έγινε στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.
«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2003 με στόχο τη βράβευση των αριστούχων μαθητών από όλα τα Γενικά Λύκεια της χώρας.
Εκτός όμως από τους μαθητές, η Τράπεζα βραβεύει από το 2006 και το Λύκειο από το οποίο αποφοίτησε ο αριστούχος με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε κάθε Νομό. Η βράβευση αυτή που έχει συμβολικό χαρακτήρα και συνοδεύεται από ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή, υποδηλώνει τη σημασία των σχολείων ως φυτώρια ιδεών, αξιών και οραμάτων. «Πρώτoς εκ των Πρώτων» ο Γιάννης Λινάρδος από λύκειο Αντίκυρας με 19.580 μόρια ήταν ο μαθητής με τον υψηλότερο βαθμό από όλα τα σχολεία της Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: