Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο άνεργος…πολυεκατομμυριούχος της Βοιωτίας

Υπεράνω του νόμου για πάνω από 15 χρόνια, δήλωνε άνεργος….επιχειρηματίας, την ίδια ώρα που κυκλοφορούσε με... πολυτελή αυτοκίνητα και είχε στην κατοχή του βίλα εκατομμυρίων ευρώ σε γειτονικό νομό. Με μηδενική φορολογική δήλωση, έπαιρνε μάλιστα και επιστροφή φόρου, ενώ την ίδια ώρα είχε χρήματα στο εξωτερικό και οφ σόρ εταιρείες σε νησιά της καραϊβικής…

Ολα ήταν επιμελώς κρυμένα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία εμφανίζονταν σε ονόματα τρίτων, είχαν λαδωθεί και όσοι έπρεπε, άλλοι φοβούνταν να μιλήσουν, αλλά έπεσε στην περίπτωση, καθώς ένα τυχαίο γεγονός κινητοποίησε τις αρμόδιες αρχές.


Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματικό όνομα της Βοιωτίας, που έχει απασχολήσει και παλαιότερα για οικονομικές υποθέσεις τις αρχές και που με την συμπεριφορά του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι υπεράνω των νόμων.

Ισως οι βουλευτές μας, να γνωρίζουν περισσότερα, αφού μόνο αυτοί έχουν πρόσβαση στα στοιχεία που έδωσε ο Βενιζέλος στη Βουλή για τους «φτωχούληδες του θεού», παρά το γεγονός ότι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έδωσε το οκ στο να δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών.
exeisminima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: