Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ερωτήματα ενός αναγνώστη για το Νηπιαγωγείο Αντίκυρας.

Προχθές στην Αντίκυρα έγινε συνάντηση με το δήμαρχο τους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους και με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. Ακόμα παραβρέθηκαν οι νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου της Αντίκυρας.
Το ζήτημα που τίθεται είναι μεγάλο …..
Μεταφορά των νηπίων …
Και το πετρέλαιο για την θέρμανση…
Ακολούθησε συζήτηση, που ειπώθηκαν τα επιχειρήματα, προς την κατεύθυνση να μετακινηθεί το νηπιαγωγείο αλλά και να παραμείνει ως έχει. Εκφράστηκαν επιφυλάξεις, αλλά εν κατακλείδι ο δήμαρχος τοποθετήθηκε ότι: "Αν αποφασίσω και κρίνω ότι πρέπει να φύγει αυτή η σχολική μονάδα από εκεί, θα φύγει"
Που στηρίζεται και το είπε αυτό ο δήμαρχος ;
Τα σχολεία ανήκουν σε Αυτόν;;;
Μια ερώτηση… ο κόσμος δεν παίζει κανέναν ρόλο σε αυτή την περίσταση;
Δεύτερη ερώτηση… μπορεί να γίνει η μεταφορά του νηπιαγωγείου στη μέση της σχολικής χρονιάς;
Τρίτη ερώτηση… Αν τελικά γίνει αυτή μεταφορά και το χατίρι του δημάρχου ποιος μας εγγυάται ότι αν, σε δύο χρόνια ,που θα φανεί ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει. Τι θα γίνει τότε;;;
Θα το μεταφέρει στο διπλανό χωριό, επειδή ,ίσως, πάλι έτσι αποφάσισε;;;

Υ.Γ .1)Το επιχείρημα με το πετρέλαιο δεν ευσταθεί ,δεδομένου ότι και άλλες σχολικές μονάδες καταναλώνουν πολύ πετρέλαιο. Τι σημασία έχει αν είναι στην Αντίκυρα ,στο Δίστομο ή οπουδήποτε άλλου.
Υ.Γ 2)Και στην Αντίκυρα οι συνθήκες είναι ειδικές ,αφού το νηπιαγωγείο στεγάζεται σε αυτό το κτίριο που στεγάζεται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως μόλις αρχισαν να λέγονται αλήθειες και να ακουμπάνε προσωπα αρχισε και η λογοκρισια. Τα σχόλια όμως κατα του Δημάρχου δεν λογοκρίνονται, το επισημαινω αυτό χωρις να ημουν και ουτε ειμαι υποστηρικτής του Δημαρχου. Αρα νομιζω καποιοι αρχισαν τα παιχνιδια....

Reporter είπε...

κατόπιν διασταύρωσης των όσων ειπώθηκαν στη συζήτηση ο Δήμαρχος για το θέμα είπε ότι: Ως Δήμαρχος έχω την ευθύνη από το νόμο για την ασφάλεια των μαθητών και θα πράξω σύμφωνα μ' αυτό εξ' άλλου η συνάντηση γίνεται για να βρεθεί η καλύτερη λύση.