Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Γκολ και θέαμα ο ΠΑΟ, χούντα έξω από το ΟΑΚΑ!

Συμπλοκές ανάμεσα σε άντρες των ΜΑΤ και οπαδούς εξαιτίας ενός πανό
Πανό με συνθήματα κατά των πολιτικών που προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή κ. Μήτσιου, ανήρτησαν στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. «Πολιτικοί λαμόγια. Βουλή βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων» έγραφε το μεγάλο πανό που οδήγησε τον διαιτητή κ.Μήτσιου στο να διακόψει το παιχνίδι στο 36ο λεπτό και να απαιτήσει να κατέβει για να συνεχιστεί το ματς.


Συστάσεις έγιναν επίσης από τα μεγάφωνα, διαβουλεύσεις του κ.Γόντικα με τον 4ο διαιτητή, αλλά όταν πλησίασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού το πέταλο αποδοκιμάστηκε και φυσικά δεν μπόρεσε να μεταπείσει τους οπαδούς. Τελικώς μετά από 9 λεπτά διακοπής ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει τον αρχικό του σκοπό: Το πανό δεν κατέβηκε ποτέ! Και σχεδόν όλο το γήπεδο αποδοκίμασε την ενέργεια του να διακόψει το ματς, την επιμονή του να κατέβει το πανό και χειροκρότησε την κίνηση των οργανωμένων οπαδών.

Επίσης σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού καταφέρονταν εν χορώ με υβριστικά συνθήματα κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, πολιτικών και της Βουλής.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι μετά το ματς, δόθηκε εντολή σε αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν ελέγχους έξω από το ΟΑΚΑ σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού για να βρουν ποιοί είχαν αναρτήσει το πανό.

Η αστυνομία προχώρησε μάλιστα σε δυο συλλήψεις ενώ υπήρξαν και συμπλοκές έξω από το ΟΑΚΑ μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και οπαδών που δεν σταματούσαν για έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πανό βρέθηκε τελικώς και κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: