Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο Β. Τετριμίδας πρόεδρος της ΠΕΔ - Αποχωρήσεις και παρασκήνιο


Για πολιτικές-διαπαραταξιακές συναλλαγές έκαναν λόγο οι Δήμαρχοι που ανήκουν στην Ν.Δ. και αποχώρησαν...

Ο δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Βαγγέλης Τετριμίδας εκλέχτηκε πρόεδρος της ΠΕΔ, με 11ψήφους έναντι 10 του δημάρχου Χαλκίδας Θανάση Ζεμπίλη.

Η συνεργασία των δύο ανεξάρτητων με τους δημάρχους της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, αιφνιδίασε και ταυτόχρονα δυσαρέστησε τους δημάρχους της παράταξης της Ν.Δ., που πλειοψήφησε στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

"Οι μάσκες έπεσαν....αυτές οι τακτικές τώρα, που η Τοπική Αυτοδιοίκηση περνάει τις πιο δύσκολες ώρες, δεν βοηθούν" , είπαν μεταξύ άλλων Κοτρωνιάς, Ζεμπίλης και αποχώρησαν.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Τετριμίδας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, που τον τίμησαν με την ψήφο τους και ζήτησε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και συνεργασία.
Αναδημοσίευση από LamiaReport.gr

1 σχόλιο:

Κάποιος που σας Πίστεψε είπε...

Είναι η πληρωμένη απάντηση στο Δήμαρχό μας, γιατί ,θα έπρεπε να μείνει ουδέτερος. Τώρα πρέπει να τρέχει πίσω από τον Λειβαδίτη Δήμαρχο για να αποκαταστήσει σχέσεις . Εύχομαι αυτό το πάθημα να του γίνει μάθημα και να καρατομήσει πολιτικά αυτούς που τον συμβούλεψαν τα αντίθετα. Φαντάζομαι ότι θα στείλει , ειδικά αυτόν τον «περίεργο» υπάλληλο- εθελοντή εργαζόμενο, υπεύθυνο καθαριότητας , για να τον απομακρύνει από το γραφείο του.